Forum » Konzole » PSP Internet problem
PSP Internet problem
marko1000 ::
mam psp 3.99 m33-3 firmware in kadrkol se hočm povezat z internetom, ne gre nikakor. Imam linksys brezžičn rutr router in hočem se povezat, grem pod settings-network settings, create new connection, infrastructure mode, new connection, in kliknm scan, da mi poišče ruter in v VSAKEM primeru mi nonstop napiše to napako:
"A connection error has occurred.
The WLan switch is not turned on."
in Wlan switch JE prmaknen gor, torej naj bi BIU uklučen, ampak to napako u usakm primeru dobim nenehno, kadr hočm preskenirat router.
In čudn, kko to možn, kaj bi lah blo narobe, rutr je str en dan, uporablam ga lah na prenoscu brezžično.. mam z wep key-em zašćiten router.. sam z pspjem nikakr nemorm ga povezat, psp ga nikakor nemore zaznt... ma kdo kk nasvet?
"A connection error has occurred.
The WLan switch is not turned on."
in Wlan switch JE prmaknen gor, torej naj bi BIU uklučen, ampak to napako u usakm primeru dobim nenehno, kadr hočm preskenirat router.
In čudn, kko to možn, kaj bi lah blo narobe, rutr je str en dan, uporablam ga lah na prenoscu brezžično.. mam z wep key-em zašćiten router.. sam z pspjem nikakr nemorm ga povezat, psp ga nikakor nemore zaznt... ma kdo kk nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela mreža preko crossover kablaOddelek: Pomoč in nasveti | 1681 (1524) | Invictus |
⊘ | Problem z ASUS WL500gOddelek: Omrežja in internet | 2047 (1737) | CaqKa |
» | Wireless router ali AP?Oddelek: Omrežja in internet | 2035 (1871) | pujsek_ |
» | KAko v brezžično mrežo spraviti 25 uporabnikov + ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1777 (1228) | HellRaiseR |
» | ADSL prek routerja???Oddelek: Omrežja in internet | 1054 (859) | Gapi |