Forum » Pomoč in nasveti » Iščem program, ki bi mi zajel stereoskopsko izstopajoči logo nVidie.
Iščem program, ki bi mi zajel stereoskopsko izstopajoči logo nVidie.
LedStorm+++ ::
Iščem program oz. zajemalec videa, ki bi zajel nvidiino testno aplikacijo "OKO" ki je v 3D Stereo Control Panelu, v stereoskopskem načinu, a mi ne uspe .
Rad bi uvidel velikansko izstopajočo OKO na velikem TVju. Poiskusil sem vse mogoče, od Fraps pa ZD Soft Screen Recorder, pa nič. Dobim samo navaden video brez streoskopije
Ali sploh obstaja kakšen, ki zaje tudi hkrati stereoskopski nači, se da še kako drugače to narediti?
Rad bi uvidel velikansko izstopajočo OKO na velikem TVju. Poiskusil sem vse mogoče, od Fraps pa ZD Soft Screen Recorder, pa nič. Dobim samo navaden video brez streoskopije
Ali sploh obstaja kakšen, ki zaje tudi hkrati stereoskopski nači, se da še kako drugače to narediti?
Pingvin :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia opušča podporo 3D Visionu, kupuje Mellanox za 6,9 milijarde dolarjevOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 6773 (5475) | filip007 |
» | Google Earth dobiva trorazsežen pogledOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8463 (6291) | Jst |
» | Dve kameri - en 3d videoOddelek: Zvok in slika | 1755 (1525) | residual |
» | Gledanje 3d filmov domaOddelek: Zvok in slika | 5722 (5312) | Senitel |
» | Stereoskopski monitorOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 1891 (1891) | sleby |