Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP na Toshiba Satellite L40-18W
Windows XP na Toshiba Satellite L40-18W
matjash ::
Naročil sem prenosnik Toshiba Satellite L40-18W pa sem šele zdaj ugotovil da uradno ni podprt OS windows xp. Na hitro sem malo prebrskal forume pa sem zasledil da naj bi inel samo problem z identificiranjem trdega diska, nekdo je odgovoril naj poskusi z programom matrix storage driver ( odgovor). Zanima me kako deluje ta program in če je kdo že delal z njim oziroma če je kdo že poskusil naložiti xpje gor.
Hvala
Hvala
... bolje pozno kot nikoli.
matjash ::
Če bo še kdo hotel inštalirati XPje na omenjen notesnik je fora le v tem da si posnamete intel matrix driverje (potrebni za inštalacijo windowsev -f6) na usb floppy ali jih z nlite vstavite na inštalacijski cd. XPji tečejo brez problema gor z vsemi uradnimi driverji iz serije L40.
LP
LP
... bolje pozno kot nikoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjash ()
Derbi ::
Imam isti problem z mojim notesnikom Toshiba Satellite L40-18W. Težava je v tem da mi z inštalacijo zmeraj vrže bluescreen čeprav imam driverje na usb floppy za "predvidene" driverje sata diska. Prosil bi te če mi lahko daš link za driverje katere si ti naložil z nlite ali na usb floppy.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5781 (2604) | Leoon |
» | Windows XP se ne da (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12466 (9295) | Pyr0Beast |
» | vista basic(problem)Oddelek: Operacijski sistemi | 1303 (1119) | buneech |
» | sata drivers & biosOddelek: Strojna oprema | 4143 (3813) | jackorsen88 |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6028 (4891) | fredyjetle |