Forum » Omrežja in internet » Ne morem dostopati do routerja
Ne morem dostopati do routerja
slemo ::
Imam brezžični router tp-link tl-wr642g.
Do sedaj sem lahko preko notranjega ip-ja dostopal do njega "192. 168. 1. 1" z uporabniškim imenom in geslom, zdaj pa kar naenkrat ne morem več, v brskalniku napiše, da ni mogoče najti strani.
Drugače pa internet deluje brez problema. Na tem routerju so 3 uporabniki povezani preko kablov, jaz in še en pa wirelless.
S programom advanced ip scanner sem preskeniral mrežo in mi najde samo povezane uporabnike na tej mreži, routerja z ip 192. 168. 1. 1 pa ni na mreži. Ip 192. 168. 1. 100, 102 pa sta živa. (tu sta gor 2 pc-ja online)
Do sedaj sem lahko preko notranjega ip-ja dostopal do njega "192. 168. 1. 1" z uporabniškim imenom in geslom, zdaj pa kar naenkrat ne morem več, v brskalniku napiše, da ni mogoče najti strani.
Drugače pa internet deluje brez problema. Na tem routerju so 3 uporabniki povezani preko kablov, jaz in še en pa wirelless.
S programom advanced ip scanner sem preskeniral mrežo in mi najde samo povezane uporabnike na tej mreži, routerja z ip 192. 168. 1. 1 pa ni na mreži. Ip 192. 168. 1. 100, 102 pa sta živa. (tu sta gor 2 pc-ja online)
- polepsal: OmegaBlue ()
Slowenc ::
Daj router na tovarniške nastavitve. Potem bi moralo delovati. Pa ne pozabi zaščitit brezžične povezave.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router ne spusti čez prometaOddelek: Omrežja in internet | 2001 (1592) | s6c-gEL |
» | DD-WRT konfiguracija omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1647 (1411) | Hayabusa |
» | Trije routerji v serijiOddelek: Omrežja in internet | 1449 (1078) | bibip |
» | Ipconfig 192.168.1.2 (remote dekstopOddelek: Omrežja in internet | 3040 (2634) | StratOS |
» | Zunanji in notranji IP nasloviOddelek: Pomoč in nasveti | 2329 (2165) | StratOS |