Forum » Omrežja in internet » Brezžična povezava
Brezžična povezava
Ziga86 ::
LP
Problem:
V Stanovanju bi si rad naredil wireles omrežje, tako da bi prenosnik ki je priključem na net preko ruterja deloval ko server za brezžično omrežje. Na prenosniku je naložen Win XP, in ima ugrajeno mrežno kartico. preko drugega računalnika ki ima visto pa bi se povezal nanj wireles in bi lahko dostopal do interneta.
Vem da je uprašanje zlo LAME, vendar sistem sem probaval že sam postaviti s pomočjo helpa v windows-ih in mi ni ratalo računalnika sploh nista hotela komunicirati, bila sta kao povezana vendar kej več od tega(skupna raba, internet pa ni delovalo)
Ali ima kdo kakšen link on kakšnega how to-ja ali kaj podobnega.
Problem:
V Stanovanju bi si rad naredil wireles omrežje, tako da bi prenosnik ki je priključem na net preko ruterja deloval ko server za brezžično omrežje. Na prenosniku je naložen Win XP, in ima ugrajeno mrežno kartico. preko drugega računalnika ki ima visto pa bi se povezal nanj wireles in bi lahko dostopal do interneta.
Vem da je uprašanje zlo LAME, vendar sistem sem probaval že sam postaviti s pomočjo helpa v windows-ih in mi ni ratalo računalnika sploh nista hotela komunicirati, bila sta kao povezana vendar kej več od tega(skupna raba, internet pa ni delovalo)
Ali ima kdo kakšen link on kakšnega how to-ja ali kaj podobnega.
Slowenc ::
v prenosnik vtakneš kabel iz routerja, da nanj pripelješ internet, nato pa slediš navodilom
Tak način povezave se imenuje AD-HOC.
Če še kaj ne bo jasno pa kar vprašaj.
Tak način povezave se imenuje AD-HOC.
Če še kaj ne bo jasno pa kar vprašaj.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wireles mi nagaja :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2477 (2035) | mulc007 |
» | Belkin prekinja povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1194 (1086) | jimac |
» | se da deliti printer?Oddelek: Omrežja in internet | 1302 (1111) | OSA |
» | WLANOddelek: Omrežja in internet | 1972 (1327) | Virko |
» | wlan - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1147) | cegu |