Forum » Loža » Trik s šopkom
Trik s šopkom
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Ker ste tu sami skeptiki in praktiki zagotovo nekdo ve, kako bi naredil trik, ko iz robčka, ki ga po možnosti zraven še zažgeš, skoči šopek rož :) Zanima me samo malenkost podrobnejši princip, če obstajajo pa kje navodila, pa še toliko bolje.
LP
Ker ste tu sami skeptiki in praktiki zagotovo nekdo ve, kako bi naredil trik, ko iz robčka, ki ga po možnosti zraven še zažgeš, skoči šopek rož :) Zanima me samo malenkost podrobnejši princip, če obstajajo pa kje navodila, pa še toliko bolje.
LP
Fave ::
Mi, ki vemo, tega sigurno ne bomomo povedali...
My mind's a hyper tool that fixes everything.
whatever ::
Ziher je vse na netu. Česa pa ni na netu. Še naša vlada ima težave z zagotavljanjem da zaupne informacije ostanejo zaupne, pa da bi eni rokohitreci bolje skrivali informacije pa tud ne verjamem.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
MihaFirst ::
Torej nobenih konkretnih predlogov? :P
Fave, sej se ne bi okoriščal s tem, le eni simpatični deklici bi pripravil enkratno izvedbo :)
Fave, sej se ne bi okoriščal s tem, le eni simpatični deklici bi pripravil enkratno izvedbo :)
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: WarpedGone ()
WarpedGone ::
Vsem, ki berete svoje prispevke v rdečem: Tole ni nakladalnica.
Zbogom in hvala za vse ribe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diskretnost na banki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17709 (14433) | solatko |
» | Google ameriškim oblastem izroča podatke o svojih evropskih uporabnikihOddelek: Novice / Zasebnost | 18095 (14840) | madmitch |
» | Vdor v e-mail! Pomoč! (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 17671 (15732) | Picero |
» | povezava laptopa s kabelskim internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2664 (2283) | orangebud |