Forum » Zvok in slika » Optični kabel - razdelilec
Optični kabel - razdelilec
brezimni ::
Zanima me če obstaja razdelilec za optični kabel (SPIDF), saj na sprejemniku imam 2 koaksialna in enega optičnega, ki pa je že zaseden. Preizkusil sem vse možne varijante da bi priključil napravo preko tega vhoda, pa ni varijante.
Če se da kje pri nas to dobit, na internetu sem sicer nekaj zasledil, pa me zanima če je kje še kaj podobnega. Rabil bi povezavo zvočna kartica na resiver. SPIDF je zaseden od satelitske.
Če se da kje pri nas to dobit, na internetu sem sicer nekaj zasledil, pa me zanima če je kje še kaj podobnega. Rabil bi povezavo zvočna kartica na resiver. SPIDF je zaseden od satelitske.
beatdirector ::
Ne vem Če sem te dobro razumel, vendar mi zveni kot da potrebuješ converter iz coax spdif na toslink (optika).
poizkusi z CO2 M-Audio converterjem cena cca.70eur
poizkusi z CO2 M-Audio converterjem cena cca.70eur
MUSIC MATTERS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: beatdirector ()
LexLuthor ::
Jaz sem si nabavil TOLE in deluje super!
Če zgornji link ne deluje, pojdi na www.ebay.co.uk in v iskalnik vpiši "Toslink Digital Audio Splitter - SPDIF - Brand New!"
Če zgornji link ne deluje, pojdi na www.ebay.co.uk in v iskalnik vpiši "Toslink Digital Audio Splitter - SPDIF - Brand New!"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LexLuthor ()
BigFoot ::
^ Jaz sem si tudi nekaj časa nazaj nabavil podobno zadevo (samo da je 3-1 ne 2-1) in je že dobre pol leta zelo lepo služi. Pa še poceni je bilo.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DAC pretvornik ali zvočna kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 3815 (2207) | puda |
» | Kateri avdio receiver za predvajanje flac (gapless) fm in mp3Oddelek: Kaj kupiti | 4462 (3738) | umexteacher |
» | Obstaja za zvok HDMI v SPDIF?Oddelek: Zvok in slika | 1856 (1700) | Dami |
⊘ | TRIPPLE Logitech Z-5500 PROBLEM (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5646 (4399) | Azrael |
» | LCD TV + DVD + RecieverOddelek: Zvok in slika | 3573 (3447) | Okapi |