Forum » Pomoč in nasveti » problem explorer, firefox,...
problem explorer, firefox,...
iPod japka ::
Pozdravljeni!
Pri zagonu domače strani, mi ta zablokira, ne glede na to, kateri brskalnik uporabljam.
Problem je tudi z raznimi iskalniki, najdi.si, google.si itd.
Namreč, ko pritisnem search mi vse skupaj zablokira, prav tako mi ne odpira določenih strani.
Slo-tech je recimo izjema :>
Problem se ni dal rešit s ponovno namestitvijo programov.
Any idea?
Pri zagonu domače strani, mi ta zablokira, ne glede na to, kateri brskalnik uporabljam.
Problem je tudi z raznimi iskalniki, najdi.si, google.si itd.
Namreč, ko pritisnem search mi vse skupaj zablokira, prav tako mi ne odpira določenih strani.
Slo-tech je recimo izjema :>
Problem se ni dal rešit s ponovno namestitvijo programov.
Any idea?
GeorGe_B ::
Meni dela isto... doma imamo 3 kompe, PC-ja delata normalno(zaenkrat), z laptopo(nx 9420) je pa križ...težave so se začele pojavljati prejšen teden, sploh nevem kaj naj še naredim, naj menjam OS? noče mi odpirat določenih strani npr: gmail, google, najdi, zse.hr, ipd... dločene mi pa odpre normalno... pri unih se pa povezuje v nedogled in nič ne naredi... poizkusil sem že vse možne zadeve...firewall nastavitve...menjava brskalnika(pri vseh je isto, nima veze), pregledal sem vse nastavitve, dal nove drajverje za mrežno, pregledal komp z antivirusom, formatiral in vse nanovo naredil... bil sem že vesel, 1 urco je delalo ql, potem pa spet ista pesem... ugotovil sem da service pack tud nima veze, pregledal sem use forume na podobne teme, klical na T2, kjer pravijo da je napaka na moji strani, oziroma se jim neda ukvarjat z menoj... nevem več kva nardit? zdej že v tretje formatiram, če nebo kul bom šu na linux, če pa še to ne bom pa zažgau komp... lahko mi pa še kdo kk nasvet da? bi biu ful hvaležen, tnx...
GeorGe_B ::
Host file je bil ok, oziroma je blo nakonc samo tole not: 127.0.0.1 localhost
Zdej se laptop že formatira zraven mene, sam siguren bo isto spet... no, upanje pa ostaja...
Zdej se laptop že formatira zraven mene, sam siguren bo isto spet... no, upanje pa ostaja...
reeves ::
Zdravo!
Jaz imam tudi ta problem, pri telemachu. Probal sem vse kot george, razen formata, ampak je še vse isto. Včasih bolje, včasih slabše.
Jaz imam tudi ta problem, pri telemachu. Probal sem vse kot george, razen formata, ampak je še vse isto. Včasih bolje, včasih slabše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: reeves ()
iPod japka ::
iPod japka, a si mogoče kej ugotovu kaj ga bremza?
Formatiral sem, na service pack 3.
Upam da nebojo spet spyware-i ponorel :>
Zanima me še, kak si tisti host popraviš če se ti sprameni vse?
farko ::
Marsikdaj pride do problema zaradi krivde trojanca vendar se da stvar rešiti z antitrojanskim program.najlažje pa je brskalnik zbrisat do potankosti in ponovno naložit.Sp3 pa zna biti zahrbten kajti so problemi s tem servisnim paketom zaenkrat tak da je še malo za počakat predno si ga namestiš na pc.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi ne odpre samo ene določene strani?Oddelek: Omrežja in internet | 7848 (3888) | BorutK-73 |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2033 (1261) | jedateruk |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9810 (8785) | Gregor3 |
» | Internet mi deluje počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1165) | Fadil |
» | Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32Oddelek: Pomoč in nasveti | 5603 (3625) | Caniggia |