Forum » Pomoč in nasveti » Vklop sata kontrolerjev pri DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
Vklop sata kontrolerjev pri DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
Morda sem malo pomešal stvari in gre tu za dve različni stvari, pa vseeno bom vprašal.
Imam 2 sata diska, katera pa trenutno nimata inštaliranega sata driverja.
Zanima me, kje se pri DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D vklopi SCSI kontrolerje, zato da bom lahko inštaliral sata kontorler za ta diska?
Ko sem na novo naložil win xp sem pozabil inštalirat sata kontroler.
V device managerju imam zdaj samo opcijo "IDE ATA/ATAPI Controller", ne pa tudi SCSI kontrolerje in zato predpostavljam, da mi sada ne deluje. Kje lahko v biosu to vklopim in kako naj integriram sata driver v že obstoječe win xp?
Nebi rad spet mašine formatiral.
Hvala vsem za pomoč.
Morda sem malo pomešal stvari in gre tu za dve različni stvari, pa vseeno bom vprašal.
Imam 2 sata diska, katera pa trenutno nimata inštaliranega sata driverja.
Zanima me, kje se pri DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D vklopi SCSI kontrolerje, zato da bom lahko inštaliral sata kontorler za ta diska?
Ko sem na novo naložil win xp sem pozabil inštalirat sata kontroler.
V device managerju imam zdaj samo opcijo "IDE ATA/ATAPI Controller", ne pa tudi SCSI kontrolerje in zato predpostavljam, da mi sada ne deluje. Kje lahko v biosu to vklopim in kako naj integriram sata driver v že obstoječe win xp?
Nebi rad spet mašine formatiral.
Hvala vsem za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2362 (1725) | PIII850 |
» | Win xp + SATA diski: disketa ?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1148 (1053) | pagat34 |
» | Ne zazna diska pri vstavljeni grafičniOddelek: Pomoč in nasveti | 758 (677) | HIV22 |
» | Problem z Win XP na SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1980 (1848) | Dejancek |
» | a se res nf7-s ne razume s sata maxtor diski???Oddelek: Strojna oprema | 1829 (1285) | pingec |