Forum » Pomoč in nasveti » Kje dobiti baterijo za iBooka G3 Clamshell
Kje dobiti baterijo za iBooka G3 Clamshell
Pentium ::
Dobil sem iBooka G3, Clamshell, to je prva verzija zaobljenih iBookov. Na žalost nima baterije, zato je prvo kot prvo, zelo lahek na sprednji strani in se ga težje odpira, pa še rad se prekucne nazaj, PRAM nastavitve se pa tudi izbrišejo, saj ta nima svoje PRAM baterije (PRAM se napaja iz glavne). Mora pa biti res ta Clamshell (zaobljena) verzija, saj imajo kasnejši iBooki (Dual USB in podobni) drugačne baterije, ki ne pašejo.
Zato me zanima, kje bi lahko dobil kakšno baterijo, lahko staro (zanič) ali pa tudi novo. Seveda bi najraje to baterijo dobil v Sloveniji. Preko eBaya jo ne bi rad kupoval, saj nikoli ne veš, kaj boš dobil. Ali ima kakšna trgovina v Sloveniji sploh take baterije na zalogi, če pa že ne drugega, če jih lahko naročijo. Če pa ima kdo kakšno doma, ki se mu valja, jo pa tudi vzamem, saj lahko celice zamenjam, če so čisto zanič.
Prosim za pomoč!
Zato me zanima, kje bi lahko dobil kakšno baterijo, lahko staro (zanič) ali pa tudi novo. Seveda bi najraje to baterijo dobil v Sloveniji. Preko eBaya jo ne bi rad kupoval, saj nikoli ne veš, kaj boš dobil. Ali ima kakšna trgovina v Sloveniji sploh take baterije na zalogi, če pa že ne drugega, če jih lahko naročijo. Če pa ima kdo kakšno doma, ki se mu valja, jo pa tudi vzamem, saj lahko celice zamenjam, če so čisto zanič.
Prosim za pomoč!
zee ::
si vprašal uvoznika FMC (www.fmc.si) ali pa kakšnega avstrijskega uvoznika (ki ima nižje cene?
vprašaj še na tem forumu
vprašaj še na tem forumu
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook in BTC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8582 (6971) | Mulh |
» | Nasvet pri prenosnikuOddelek: Kaj kupiti | 1454 (1226) | vrtnica |
» | iBookOddelek: Kaj kupiti | 1709 (1528) | jype |
» | Prenosnik za študiOddelek: Kaj kupiti | 1467 (1218) | Jebiveter |
» | Nov test!Oddelek: Novice / Nova vsebina | 3360 (3360) | Gandalfar |