» »

Prenosniki brez OS

Prenosniki brez OS

Prometnik ::

Živjo,

1. če danes kupim prenosnik brez operacijskega sistema, bodo na voljo tapravi (najnovejši) driverji za Windows XP?

Kupil bi kakšnega HPja.. kakšna je situacija tam?

2. Katera znamka laptopov je najboljša / najbolj zanesljiva? HP? Toshiba? Lenovo? Dell?

Hvala za nasvete.

Šimpanz ::

Na HP-jevi strani preveri ali ima notesnik, ki ga želiš kupiti podporo tudi za XP.
Spraševati za najboljšo znamko notesnikov je ravno tako kot če bi spraševal ljudi katera znamka avtomobilov je najboljša. Vsak ti bo povedal svojo.

zee ::

Meni se zdijo najkvalitetnejse naslednje: Dell, Toshiba, HP, Lenovo (tudi Apple, vendar je slednji *dosti* drazji od ostalih).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

šernk ::

zadnje čase vsi odsvetujejo HPja, ki si je z eno slabo serijo popolnoma uničil ime. čeprav naj bi bili novejši ponovno boljši.
eni trdijo tako drugi tako. price/perfomance se mi pa tudi ne zdijo ravno najboljša izbira

en prodajalec mi je rekel da je HP postal kot Acer, in je pri meni osebno tudi prvi izpadel iz izbora. jutri grem najbrž naročit lenovo n200 T8300, ali pa kakšnega podobnega od della ali toshibe, nisem še prav 100%
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

kurjač ::

Sam imam HP 6715s tl-60 (AMD), pa ti povem da dela brezhibno. Pred cca pol leta je bil izredno dober nakup in ni mi žal.
Z enim polnjenjem zdrži krepko prek tri ure.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kurjač ()

IVo ::

Poglej si tudi MSIjeve prenosnike. Mene so zelo impresionirali tako glede dizajna, ter sestave, kot zmogljivosti. Pa enakega mnenja so tudi moje stranke... Pa tudi zelo malo se jih vrne na servis.

Reaper ::

jaz imam dell-a inspiron 1525 special edition, core 2 duo t5550, 3gb rama, 250gb diska, 9 celična baterija (v praksi zdržala 6.5ur, ne pretiravam). dobil sem ga pred parimi dnevi iz USA. 2× cenejši od slabše konfiguracije enakega modela pri nas. super zadovoljen!

kranjskijože ::

ja HP-jov se baje res ne splača kupovati ker ne dobiš to kar si včasih! Baje kokr mi je reku prodajalec v bigbangu da večkrat prinesejo nazaj HP prenosnik (bodidi zaradii napak in uveljavljajo garancijo (ki pa je včasih že potekla)) kot pa toshibo in della ki sta redko kdaj prinešena nazaj

noraguta ::

zanesljivost je tam , tam . od serije do serije razlicno pri vseh znamkah. je pa konkretna razlika med servisi. Kjer ima stvari poštimane edino le lenovo. hp nja bi jih imel vendar je njihovaagilnost približno tako famozna kot applova. ostalo je pa še večja revščina.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

wired ::

Gospodje, prosim!
Tudi sam Hp-jevih prenosnikov ne postavljam na najvišji piedestal glede kakovosti. Vendar me določene izrečene stvari, ki jih zadnje čase slišim (berem), resno nasmejejo.

šernk - Praviš, da si je HP z eno slabo serijo uničil ime? Tudi prav (ni bila prva slaba in verjetno tudi zadnja ne).
Očitno sta s tistim prodajalcem dobra kolega, da kar takole na podlagi enega mnenja stvar vržeš v koš. Glede na njegovo mnenje (HP postal Acer), bi resno dvomil v njegovo verodostojnost. Mimogrede, ravno glede na price/performance se mi Hp-ji trenutno zdijo špica (razen v primeru, da jih damo ob bok takim, kot je Acer). Vendar je to le moje skromno mnenje.

nben - Verjamem, da ljudje večkrat prinesejo nazaj v BigBang Hp-ja kot pa Toshibo in Dell-a. Zakaj? Na tem mestu si prosim vsi, ki zadnje čase opažate povečano število tem na forumu, ki se nanašajo na Hp-je in si pri tem ustvarjate mnenje, kako zanič je ta znamka zadnje čase, prosim poglejte statistike prodanih prenosnikov na slovenskem trgu. Po tem vam bo verjetno vse jasno (upam).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Lap Top" - znamke

Oddelek: Pomoč in nasveti
387554 (6393) 34054
»

Asusovi prenosniki so najbolj, HPjevi pa najmanj zanesljivi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
9011687 (8885) Pyr0Beast
»

Acer drugi največji proizvajalec računalnikov

Oddelek: Novice / Rezultati
364679 (3453) Pyr0Beast
»

Asus M51SN ali TOSHIBA A300-1GN

Oddelek: Kaj kupiti
52964 (2728) T-h-o-r
»

Kateri prenosnik ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
684889 (3758) _marko

Več podobnih tem