Forum » Strojna oprema » mx518 se levi
mx518 se levi
Sba ::
Pozdravljeni!
Kakor veste ima omenjena miška neko gumjasto prevleko, da je pridetna na otip in ne drsi. Ta prevleka pa se mi je po dveh tednih začela luščit. Sprva temu nisem posvečal neke posebne pozornosti in me niti ni preveč motilo. Sedaj pa se je to še razširilo in ne zgleda nič kaj lepo. Zato tisti z občutljivimi želodci pozor, oguljen glodalec na vidiku.
Kaj sedaj s tem narest? Garancija kaj krije to? Glede na to, da je miška stara 2 meseca, se mi zdi, da to ni sprejemljivo.
Za vsak pameten komentar se vem zahvaljujem.
LP Sba
Kakor veste ima omenjena miška neko gumjasto prevleko, da je pridetna na otip in ne drsi. Ta prevleka pa se mi je po dveh tednih začela luščit. Sprva temu nisem posvečal neke posebne pozornosti in me niti ni preveč motilo. Sedaj pa se je to še razširilo in ne zgleda nič kaj lepo. Zato tisti z občutljivimi želodci pozor, oguljen glodalec na vidiku.
Kaj sedaj s tem narest? Garancija kaj krije to? Glede na to, da je miška stara 2 meseca, se mi zdi, da to ni sprejemljivo.
Za vsak pameten komentar se vem zahvaljujem.
LP Sba
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
- zavaroval slike: Alpheus ()
steev ::
Jest jo mam leto in pol pa ni obrabljena niti malo. Uveljavi garancijo, drugega ti itak ne preostane.
:|
Se mi je zdelo, da bo kaj takega. Ko bo čas, letim garancijo uveljavlat.
Hvala!
Hvala!
PARTyZAN ::
Uveljavi garancijo. Moja je stara ze vec kot eno leto, pa je se vedno kot nova. (ce izpustim zbledel logitech logotip)
El Nino ::
Off topic... kjer naslov.
Back on-topic: sicer sem v nakladalnici drugo mnenje zapisal, vendar se spreobračam ob zgornjih postih. Če se to ljudem po letu+ uporabe ne dogaja, garancija...
Back on-topic: sicer sem v nakladalnici drugo mnenje zapisal, vendar se spreobračam ob zgornjih postih. Če se to ljudem po letu+ uporabe ne dogaja, garancija...
GrimReaper ::
Jest mam pri obeh MX510 in G5 olupljeno, sam jest zgleda ne znam držat mišk s tako obliko, tko da je sam na desni strani na sredi miške kjer s konico mezinca držim, je pa za kakšen centimeter, samo se ne lupi naprej.
Drgač se morm prov silt da položim dlan nanjo, večinoma jo držim samo s konicami prstov, za kar pa ta miška ni namenjena.
Drgač se morm prov silt da položim dlan nanjo, večinoma jo držim samo s konicami prstov, za kar pa ta miška ni namenjena.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Shark-357 ::
Moja je stara že več kot dve leti in je oguljen samo logotip.
Uveljavi garancijo, tole ti morajo menjati.
Uveljavi garancijo, tole ti morajo menjati.
Danes sem nesel nazaj v trgovino in so me napotili k uvozniku, ker je to pač malo nenavaden problem ... Bom videl kako se bo zadeva rešila.
Poročam, da so mi miš zamenjali (včeraj nesel, danes dobil nazaj).
Upam, da bo sedaj vse v redu.
LP Sba
Upam, da bo sedaj vse v redu.
LP Sba
Binji ::
O super. Jaz imam namrec enak problem tko da bom tudi jaz nesel nazaj.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako je z garancijo pri mobitelih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2910 (2265) | Er333 |
» | Levi klik je včasih kar dvojenOddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (763) | mat xxl |
» | Odstranitev garancijske nalepke? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7601 (5139) | winpirate |
» | Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10110 (7419) | Nejc Pintar |
» | IBM disk zeza (Ic35 40GB)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1175) | phoinix |