Forum » Operacijski sistemi » HP prenosnik ter namestitev sistema Vista
HP prenosnik ter namestitev sistema Vista
Janosz ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kako je z hpjevimi prenoskniki in inštalacijo novih operacijskih sistemov. Ko sem kupil preniskink, nisem zraven dobil nobenega cd-ja z driverji, al kaj podobnega, ter na prenosniku je bil nameščen hp recovery disk. Če si hočem inštalirat nov sistem, enostavno formatiram camo c kjer imam vse datoteke, oni disk hp recovery pa pustim na miru? Kako pa je se z driverji?
Hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
Zanima me, kako je z hpjevimi prenoskniki in inštalacijo novih operacijskih sistemov. Ko sem kupil preniskink, nisem zraven dobil nobenega cd-ja z driverji, al kaj podobnega, ter na prenosniku je bil nameščen hp recovery disk. Če si hočem inštalirat nov sistem, enostavno formatiram camo c kjer imam vse datoteke, oni disk hp recovery pa pustim na miru? Kako pa je se z driverji?
Hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vgradnja SSD + prenos Win 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12170 (10069) | Machete |
» | računalnik ne najde USB-jev,webcam-a, bluetooth-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1705 (1452) | saja |
» | HP RecoveryOddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1056) | 012 |
» | Format in namestitev Win - HP prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 1253 (1168) | mlakar |
» | nasvet...Image diska starejšega računalinka na novejši računalikOddelek: Programska oprema | 1074 (759) | Mr.B |