Forum » Pomoč in nasveti » Številčenje strani v wordu
Številčenje strani v wordu
postar_si ::
Problem je naslednji. Pišem diplomo in mora biti prve 4 strani neoštevilčene, naslednje pa od 1 naprej. Na koncu četrte sem dal Section break (next page), da mi prvih 4 ne številči. Ko številčim v drugem delu strani, ker navodila tako naročajo, dam številko v desni zgornji kot. Vendar, word postavi številko v levi zgornji kot. Ostale postavitve delujejo normalno. Kaj je to kak znani bug? Uporabljam pa Word 2003-slo, poizkusil sem tudi v Word Xp, pa dela isto.
pecavar34 ::
da ti privh štiri strani ne oštevilči moraš za prvo stranjo delate page break in spodaj moraš še obklukati same as privius. tko ti ne bo številčl strani ker boš sau že pri prvi pogoj da ne številči prve strani!
Asus ROG G751JY
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9398 (2574) | Galaxy |
» | libre officeOddelek: Programska oprema | 3915 (2445) | darkolord |
» | Word 2016 - določitev footerja in številčenje headingOddelek: Programska oprema | 1426 (1344) | bili_39a |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10624 (7833) | nhjghvfhj |
» | Word, kako številčiti strani šele od nekje naprej ?Oddelek: Programska oprema | 3207 (3120) | l0g1t3ch |