Forum » Programska oprema » Word, kako številčiti strani šele od nekje naprej ?
Word, kako številčiti strani šele od nekje naprej ?
l0g1t3ch ::
Torej kako v wordu dosežem, da v glavi številči strani šele od recimo pete naprej. In seveda da začne šteti z ena.
Gre pa za Office 2003.
Gre pa za Office 2003.
Še neki glede kazala.
A da ga bo pravilno naredu je sam potrebno pazit na dosledno rabo slogov naslov1, naslov2, ... ?
A da ga bo pravilno naredu je sam potrebno pazit na dosledno rabo slogov naslov1, naslov2, ... ?
black ice ::
Da.
Edit: Slučajno delaš maturitetno seminarsko nalogo v zadnjem trenutku? :)
Edit: Slučajno delaš maturitetno seminarsko nalogo v zadnjem trenutku? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
Ziga Dolhar ::
Ali uporabljaš direktno že vgrajene sloge, ali pa svojim slogom nastaviš ustrezen "outline level", ali pa greš v "outline" pogled, in tam odstavkom nastaviš ustrezen nivo.
https://dolhar.si/
Huh ne rata mi pravilno, muči pa me sledeče.
Kljub vsatvljenemu prelomu odseka mi številči vse strani. Samo začne prvo od 1 do 5 potem pa spet v drugem odseku od 1 naprej. Jest ničem da mi v prvem odseku karkol številč. Če pobrišem ročno številko v glavi pa pobriše vse v obeh odsekih
Kljub vsatvljenemu prelomu odseka mi številči vse strani. Samo začne prvo od 1 do 5 potem pa spet v drugem odseku od 1 naprej. Jest ničem da mi v prvem odseku karkol številč. Če pobrišem ročno številko v glavi pa pobriše vse v obeh odsekih
Ziga Dolhar ::
Pojdi na 2. odsek, in v orodni vrstici za urejanje glave/noge izklopi gumb "link to previous" al nekaj podobnega. S tem temu odseku določiš, da ima svojo glavo/nogo, ki nima veze z glavo/nogo prejšnjega odseka.
https://dolhar.si/
Samo še ena malenkost :)
Kako prepričam kazalo da se naredi samo za drugi odsek in upošteva to uštevilčenje.
Kako prepričam kazalo da se naredi samo za drugi odsek in upošteva to uštevilčenje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9305 (2481) | Galaxy |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10533 (7742) | nhjghvfhj |
» | Kako vstaviti stran v .doc?Oddelek: Programska oprema | 1674 (1583) | Vikking |
» | Word 2003 - oštevilčenje straniOddelek: Programska oprema | 3790 (3721) | Belcebub |
» | Številčenje strani v worduOddelek: Programska oprema | 10284 (10284) | PrljaviDzem |