» »

Noče bootati iz CDja

Noče bootati iz CDja

Typhoon1 ::

Hočm sformatirati računalnik, vendar mi noče bootati iz CD-ja. Poizkusil sem z Visto, pri kateri gre kar direktno v windows. Pri XP-jih pa mi napiše 'press any key to boot from CD', vendar mi ko pritisnem gumb računalnik zmrzne ali pa se resetira. V BIOS-u imam nastavljeno, da boota iz CD-ja. Kaj je narobe? LP

blackbfm ::

Probaj zalaufat drugo kopijo Windowsov...

Teh XP-jev si res še nisem nalagal, ampak visto sem si pa že naložil na isti računalnik, tako da je očitno nekaj narobe z računalnkom.

blackbfm ::

Če ti vista dela pol je s cdjom (na katerem imaš posnete xpje) narobe.

Vista mi je že enkrat prej delala, zdaj mi ne dela. Pri Visti se mi sploh ne napiše 'press any button to boot from CD' ampak mi gre direktno v windowse.

whyte ::

Jst mam pa tut slično napako. Hočm formatirat računalnik in dt gor nove windowse xp mam ta prav cd z xpji so bootabli z njimi sem že enkrat inšaliru windowse. v biosu sem nastavil na first boot cdrom, cd je sigurno bootable. Znova zaženem računalnik mi pač napše press any button to boot from CD... NO pritisnem katerokoli tipko na tipkovnici, ampak mi gre potem kar direktno v zagon windowsev kako naj naredim, da bi lahko naložil windowse iz cdja. JE PA RES DA SM ŽE RESETIRAL PRED TEM BIOS IN TO TAKO DA SEM DAV VEN BATERIJO IN NAZAJ NOTER, EDINO ČE JE TREBA TO KAJ NASTAVITI.

logout ::

REPEAT funkcijo izklopi, pa bo!

L.p., Kloko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Instalacija windows Xp se prekine....

Oddelek: Pomoč in nasveti
131166 (986) amigo_no1
»

Noče inŠtalirati windows xpjev