Forum » Pomoč in nasveti » noče bootat iz cd-ja
noče bootat iz cd-ja
FrancBula ::
v biosu sem nastavil na first boot cdrom, cd je sigurno bootable.
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos
bluefish ::
pa si prepričan v to, da je bootable. In za kakšen CD se sploh gre. Morda pa ti ponudi možnost, da pritisni tipko in to fališ,...
FrancBula ::
vem da ti ponavadi ponudi tipko za boot, če gre vse prav, ampak pri meni tega ne naredi. je pa original winXP. sedaj sem naložil starejši bios na matično ker prej vem da mi je delalo, pa bom probal..
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos
whyte ::
Jst mam pa tut slično napako. Hočm formatirat računalnik in dt gor nove windowse xp mam ta prav cd z xpji so bootabli z njimi sem že enkrat inšaliru windowse. v biosu sem nastavil na first boot cdrom, cd je sigurno bootable. Znova zaženem računalnik mi pač napše press any button to boot from CD... NO pritisnem katerokoli tipko na tipkovnici, ampak mi gre potem kar direktno v zagon windowsev kako naj naredim, da bi lahko naložil windowse iz cdja. JE PA RES DA SM ŽE RESETIRAL PRED TEM BIOS IN TO TAKO DA SEM DAV VEN BATERIJO IN NAZAJ NOTER, EDINO ČE JE TREBA TO KAJ NASTAVITI.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Noče inŠtalirati windows xpjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1286) | toxius |
» | PC se ne boota s CD enoteOddelek: Strojna oprema | 1432 (1298) | LordTado |
» | težava pri inštalaciji xp-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1287 (1021) | Kunte |
» | Noče bootati iz CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1608 (1453) | logout |
» | formatiranje in ponovna postavitev OS win98Oddelek: Operacijski sistemi | 1233 (1119) | ql000 |