» »

Eno teoreticno vprasanje.

Eno teoreticno vprasanje.

Hux ::

Glede nato da se bliza poletje in vrocina bi bilo logicno ce se temperatura procesora dvigne sredi poletja ne ampak noter v skatli je takaltak ze vrocina tak da a se bo spremenila temperatura na procesorju al ne? Mislim no sej ce je zrak bol topel al se bo to se samo sestelo k zraku v ohisjo al je tam ze takaltak tak vroce da to nima veze sploh?

.:joco:. ::

se prišteje

Samo moraš upoštevat, da je v tvoji sobi temperaturna razlika poleti in pozimi le nekaj stopinj. Ali celo nič, če maš pozimi skos prižgane radiatorje :)
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

jRk0 ::

Se oblj segreje poleti, ja.
You fuck up once, you loose two teeth.

noja jaz mislim predvsem na tiste zoprne case. Ko je tak vroce da ti zacne tecti dol. Se se spomnim sem se vseedo za racunalnik in cez nekaj cajta mi je blo tak vroce da sem se se komaj koncentriral in zadel koga lol in takrat je blo menda okol 30+ v sobi zunaj pa se malo vec. Zaj pa je enih 22 tu. Crap jaz ne prenesem vrocine. Treba bo Artic 3 kupit in se namazat in en dober vendar tihi ventilator nabavit ker tega Volcano 7 hrupa ne prenesem vec. Grozno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

tec ::

Da ne omenjam kako je lepo, ce imas vodno ;)

um ga mas? Lol kje ga kupit ampak nedam 1000Mark za to vseeno hehe.

msmiha ::

Temperatura procesorja ti bo vekakor narasla. Spomnim pa se da je bil lani nekje junija, julija objavlen en članek. Kako se je en tipo znašel. Vzel je peltrijerja, na vsako stran montiral zalmanova rebra, vse skupaj dav v plexi ohišje, ki je imel umes steno tako, da se nista mogla mešati topel in mrzel zrak. Nato pa je navrh dal 120mm ventilator. To je po mojem mnenjo zelo dobra rešitev. Mogoče bom kaj takega naredil tudi sam.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

mislim da je te boljse in enostavnejse ce simple ohisje dol vzemes. Ce dam jaz ohisje dol mi temperatura pade za dodatnih 5 stopinj v standbyu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SOVRAŽIM poletje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16525461 (18349) branimirII
»

Koliko stopinj imate trenutno?... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

44463568 (43517) Riff

Tuširanje z vročo vodo

497054 (5816) Ziga Dolhar
»

ATI HD 3870 - Ali se pregreva?

Oddelek: Strojna oprema
7941 (841) Vuli
»

37 stopinj!!! (strani: 1 2 )