Forum » Pomoč in nasveti » Prižiganje PCja
Prižiganje PCja
Raz0rBack ::
LP!
Imam
Asus P5KC
Mushkin 2x1GB
Intel C2D E8200
GF8800GT 512MB
Problem je, da morm Pc tudi trikrat zagnat, da se Vista normlano prižge pa še ko se traja par minut da se naloada?! Včasih pa je na zaslonu samo tema, disk v ozadju deluje ampak na LCDju se ne pojavi nič. Preostane mi le še restart. Pa včasih se mi preko celega ekrana pojavi zelena ali temno zelena "slika", ki jo lahko odpravim le z restartom. LCD pa je Samsung 2232BW 22".
Kaj bi lahko bilo narobe? Kakšna komponenta narobe sestavljena?
Imam
Asus P5KC
Mushkin 2x1GB
Intel C2D E8200
GF8800GT 512MB
Problem je, da morm Pc tudi trikrat zagnat, da se Vista normlano prižge pa še ko se traja par minut da se naloada?! Včasih pa je na zaslonu samo tema, disk v ozadju deluje ampak na LCDju se ne pojavi nič. Preostane mi le še restart. Pa včasih se mi preko celega ekrana pojavi zelena ali temno zelena "slika", ki jo lahko odpravim le z restartom. LCD pa je Samsung 2232BW 22".
Kaj bi lahko bilo narobe? Kakšna komponenta narobe sestavljena?
El Nino ::
RAM mogoče? Poskusi menjavat slote, samo z 1 ploščico, razne kombinacije...itd... pa poročaj
mat5 ::
Sam imam isto plato; tako da ti lahko rečem,da je problem v plati.Sam moram PC prižgati, ugasniti,resetirati vsaj 20x da mi da sliko.Malo si poglej na link,kjer jih je veliko s takimi problemi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uničen disk ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 538 (462) | pviran3 |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1465 (1130) | Siddh |
» | windows se zažene samo čez 2/3 ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (2159) | DeeCoy |
» | Logično pojasnilo ??Oddelek: Loža | 2009 (1533) | Matev |
» | problem z radeon 9000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (907) | Klemenn |