Forum » Pomoč in nasveti » Počasen Hitri zagon.
Počasen Hitri zagon.
Rotaidal ::
Torej, v hitrem zagonu imam nekaj programov. Ampak, ko pa želim katerega zagnat( firefox) tega odpira celo večnost cca pol minute. Če ta enak program zaženem na omizju, ga zažene takoj!?
Sem pa opazil, da če progam zaženem v hitrem zagonu, računalnik nekaj na "rahlo" melje. Namreč ni tistega zvoka "iz" procesorja, ampak je normalno tiho, ona rdeča lučka pa tudi ne "blinka" oz gori na "polno"
Sem pa dva dni nazaj na novo naložil windows sp2. V čem bi lahko bil problem? Pred inštalacijo novega windowsa ni blo tega problema.
Saj ni nevem kakšna stvar, ampak me vseeno moti
Hvala LP.
Sem pa opazil, da če progam zaženem v hitrem zagonu, računalnik nekaj na "rahlo" melje. Namreč ni tistega zvoka "iz" procesorja, ampak je normalno tiho, ona rdeča lučka pa tudi ne "blinka" oz gori na "polno"
Sem pa dva dni nazaj na novo naložil windows sp2. V čem bi lahko bil problem? Pred inštalacijo novega windowsa ni blo tega problema.
Saj ni nevem kakšna stvar, ampak me vseeno moti
Hvala LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | delo z win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 861 (792) | dzinks63 |
» | Nestabilni windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (865) | offsummer |
» | Win Xp spremenjene nastavitveOddelek: Operacijski sistemi | 803 (803) | bluefish |
» | Kje 'je' pokaži namizje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2410 (899) | ahimah |
» | Izbrisal hitri zagon v xp-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1766 (1621) | `ripper` |