Forum » Kaj kupiti » Garmin Movile XT vs. TomTom Mobile na S60
Garmin Movile XT vs. TomTom Mobile na S60
eVro ::
Imam S60 telefon in bluetooth GPS modul. Naloženo imam že Nokia Maps in Google Maps (zaradi satelitskih posnetkov). Zanima pa me, kako je s tema profi rešitvama omenjenih proizvajalcev. Zanima me dobra, natančna in sveža pokritost Slovenije in hrvaškega Jadrana (za na morje). Ne računam na profi navtične karte, ampak da je vsaj približno uporabno za na morje.
Zanima me tudi, kateri izmed proizvajalcev ponuja tudi programsko rešitev za PC, da si lahko pogledaš svoje poti na karti ali si pripraviš pot in jo naložiš na telefon, mogoče tudi da imaš lahko na telefonu naložene le nekatere karte, da ne nosiš vedno cele Evrope s sabo in porabiš prostor za kaj drugega.
Zanima me tudi, kateri izmed proizvajalcev ponuja tudi programsko rešitev za PC, da si lahko pogledaš svoje poti na karti ali si pripraviš pot in jo naložiš na telefon, mogoče tudi da imaš lahko na telefonu naložene le nekatere karte, da ne nosiš vedno cele Evrope s sabo in porabiš prostor za kaj drugega.
- spremenil: eVro ()
ToniT ::
Meni osebno je bolj všeč Garmin Mobile XT skupaj z AdriaRoute in MapSource. Omogoča zgoraj našteto. Za Jadran pa imam Smartcom GPS in kalibrirane pomorske karte, ki so v ogf2 formatu. Uporabljam pa Nokio E60.
TomTom mi nekako ni "sedel", čeprav imam tudi inštaliranega.
TomTom mi nekako ni "sedel", čeprav imam tudi inštaliranega.
eVro ::
Ampak za Jadran obstajajo prave pomorske karte v MapSource (BlueChart Atlantic). A se da te karte potem na telefonu uporabit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomorske karteOddelek: Loža | 3417 (3150) | Nagi Bator |
» | Garmin nuvi 370Oddelek: Pomoč in nasveti | 856 (803) | KoMar- |
» | Navigacija in nove SLO avtoceste?Oddelek: Na cesti | 3370 (2535) | Tero |
» | GPS Garmin nuvi 350 - Adriaroute v1.30 - pomoč pri namestitviOddelek: Pomoč in nasveti | 8104 (7202) | izi12 |
» | Pridržali ladji, ki sta povzročili internetni mrk na Bližnjem vzhoduOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7457 (5292) | OChack |