» »

Garmin Movile XT vs. TomTom Mobile na S60

Garmin Movile XT vs. TomTom Mobile na S60

eVro ::

Imam S60 telefon in bluetooth GPS modul. Naloženo imam že Nokia Maps in Google Maps (zaradi satelitskih posnetkov). Zanima pa me, kako je s tema profi rešitvama omenjenih proizvajalcev. Zanima me dobra, natančna in sveža pokritost Slovenije in hrvaškega Jadrana (za na morje). Ne računam na profi navtične karte, ampak da je vsaj približno uporabno za na morje.

Zanima me tudi, kateri izmed proizvajalcev ponuja tudi programsko rešitev za PC, da si lahko pogledaš svoje poti na karti ali si pripraviš pot in jo naložiš na telefon, mogoče tudi da imaš lahko na telefonu naložene le nekatere karte, da ne nosiš vedno cele Evrope s sabo in porabiš prostor za kaj drugega.
  • spremenil: eVro ()

ToniT ::

Meni osebno je bolj všeč Garmin Mobile XT skupaj z AdriaRoute in MapSource. Omogoča zgoraj našteto. Za Jadran pa imam Smartcom GPS in kalibrirane pomorske karte, ki so v ogf2 formatu. Uporabljam pa Nokio E60.
TomTom mi nekako ni "sedel", čeprav imam tudi inštaliranega.

eVro ::

Ampak za Jadran obstajajo prave pomorske karte v MapSource (BlueChart Atlantic). A se da te karte potem na telefonu uporabit?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomorske karte

Oddelek: Loža
113417 (3150) Nagi Bator
»

Garmin nuvi 370

Oddelek: Pomoč in nasveti
5856 (803) KoMar-
»