Forum » Strojna oprema » moram utišat disk
moram utišat disk
charlotte ::
Nujno moram utišat svojga Seagata 7200.11, 750GB ker je čist preveč glasen, imel sem tudi že WD green 750GB pa ni nič kej velika razlika. Nameravat kupit tole, ima kdo kej tazga, a kej zaleže?
tigrr ::
To je edina stvar, ki preverjeno zaleže.
Za tišanje diska v nulo pa rabiš tih disk. Priporočam WD book na FW, ki se izklaplja ob neuporabi.
Za tišanje diska v nulo pa rabiš tih disk. Priporočam WD book na FW, ki se izklaplja ob neuporabi.
phenom ::
jz mam pa navadno sranje od seagatea za 400 gb na dveh vijakih, torej na drugi strani visi in ga ne slišm. večinoma zato ker mi je vseeno če se dere. če se ne oglaša me zaskrbi če sploh še dela :) :) :) :) :)
charlotte ::
Ma sej niso problem vibracije, ampak kadar se glava sprehaja po disku. To šklopota, ropota, cvili, kdaj mislš da bo vse skup ven vrgl =) Sej bom jutr naroču uno ohišje pa ga zaprem notr.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava starega drobovja z malo novejšimOddelek: Strojna oprema | 3619 (2715) | klinker |
» | SAMSUNG 640GB HD642JJ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 17167 (12329) | e-marko |
» | Samsung F1, kateri so tahitri ?Oddelek: Strojna oprema | 2324 (1762) | MrStein |
» | Seagate navdušil z gostoto zapisaOddelek: Novice / Diski | 4048 (3195) | Ch4N93 |
» | Seagate ponuja 750 GB trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 8422 (6417) | Matevžk |