Forum » Igre » Cyberdunk, online RPG basketball
Cyberdunk, online RPG basketball
tantarell ::
Cyberdunk online
V sloveniji čedalje bolj razširjena igra, ki je počasi začela osvajati cel svet…
Vam zanima ime igre?, Mogoče mislite da jo že poznate?!
Preverite in se brezplačno registrirajte dokler se še lahko.
http://www.cyberdunk.com/?ref=223307
Gre za realno-časovno nadgradnjo atributov košerkaša ki ga izdelate sami. Kaj kmalu pa postane vaš košerkaš unikaten saj je izbira treniranja izredno velika. Seveda pa boste kasneje mogli najti boljši klub da si boste treninge lahko plačevali. Ali pa če boste kar sami kupili svoj klub in upravljali z njim, nastavljali taktike pred tekmami, določevali plačo in se trudili na nakup super zvezd.
V sloveniji čedalje bolj razširjena igra, ki je počasi začela osvajati cel svet…
Vam zanima ime igre?, Mogoče mislite da jo že poznate?!
Preverite in se brezplačno registrirajte dokler se še lahko.
http://www.cyberdunk.com/?ref=223307
Gre za realno-časovno nadgradnjo atributov košerkaša ki ga izdelate sami. Kaj kmalu pa postane vaš košerkaš unikaten saj je izbira treniranja izredno velika. Seveda pa boste kasneje mogli najti boljši klub da si boste treninge lahko plačevali. Ali pa če boste kar sami kupili svoj klub in upravljali z njim, nastavljali taktike pred tekmami, določevali plačo in se trudili na nakup super zvezd.
- spremenil: tantarell ()
Slo-One ::
Če že misliš imeti reffer vsaj opozori na njega.
Sicer pa browser based iger je veliko veliko, in ta se meni zdi povprečna.
Sicer pa browser based iger je veliko veliko, in ta se meni zdi povprečna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slo-One ()
subby ::
sem se ga že naveličal, površno narejen in svašta.. sploh ne vem zakaj ga mam še med zaznamki
raje igram basketsim, made in slovenia..
raje igram basketsim, made in slovenia..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Airsoft - Kaj dogajaOddelek: Šport | 1123 (775) | matobeli |
» | Šah - kje začetiOddelek: Loža | 4134 (3405) | onemore |
» | Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17199 (10422) | Alexius Heristalski |
» | FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 70499 (59528) | win95<3 |
» | Zmagovacel lige prvakov je: liverpoolOddelek: Loža | 2521 (2038) | Alexius Heristalski |