Forum » Kaj kupiti » Kje do SilenX ventilatorjev?
Kje do SilenX ventilatorjev?
Mitch ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kje v Sloveniji se bi dalo zrihtat SilenX ventilatorje za ohišje? Enega sem videl pri cool-pc samo je zelo drag, da ne omenjam, da je to edini model, ki ga imajo! Drugače sem pa videl, da jih ima nemški Amazon na zalogi. Torej, če je kje v SLO za dobit, če ne bom pa prek Amazona naročil...
Hvala!
Mitch
P.S. Zanimam se za 120 mm verzijo...
Zanima me, kje v Sloveniji se bi dalo zrihtat SilenX ventilatorje za ohišje? Enega sem videl pri cool-pc samo je zelo drag, da ne omenjam, da je to edini model, ki ga imajo! Drugače sem pa videl, da jih ima nemški Amazon na zalogi. Torej, če je kje v SLO za dobit, če ne bom pa prek Amazona naročil...
Hvala!
Mitch
P.S. Zanimam se za 120 mm verzijo...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Hmm, sem mislil že naročiti dva ventilatorja po 15€ iz nemškega Amazona, ampak sem zadnji trenutek opazil, da hočejo kar 74€ za poštnino!
Kaj se ne da nikjer pri nas dobit teh ventilatorjev?
Hvala!
Mitch
Kaj se ne da nikjer pri nas dobit teh ventilatorjev?
Hvala!
Mitch
Zakaj bi bli to slabi venti? Kjerkoli po netu sem bral teste, so imeli vedno najboljše razmerje zmogljivost/hrup! Da nisi ti slučajno zamešal z Xilence vetilatorji?
LP!
Mitch
LP!
Mitch
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos podatkov iz enega na drug trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2038 (1900) | Mitch |
» | Kako odstraniti opcijo iz menija (Firefox)Oddelek: Omrežja in internet | 1442 (1271) | Mitch |
» | Povezava modem-računalnikOddelek: Omrežja in internet | 2379 (2255) | 'FireSTORM' |
» | NOD32Oddelek: Programska oprema | 1081 (853) | Mitch |
» | Težave pri reinštalaciji Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1488 (1296) | Duhec |