Forum » Navijanje » Kateri hladilnik na 8600 GTS?
Kateri hladilnik na 8600 GTS?
espider ::
Mam gigabytovo 8600 gts 256, ki se mi močno pregreva na 3D. Sicer še nimam nobenga dodatnega hlajenja direktno na grafi...pa me zanima kateri hladilnik je najbolj primeren?
Wofk ::
tale grafa imam pasivno hlajenje če se ne motem
poskusi najprej najo montirat en navaden ventilator
poskusi najprej najo montirat en navaden ventilator
ja mislim, da res...a pol ne morem gor dat enga hladilnika ampak samo ventilator da piha po njej? Pa če to ne bo dovolj a je še kaka druga rešitev...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: espider ()
dejansan ::
gor daš en vent od 8cm npr. in bo več kot zadosti
drugače pa kakšen zalman vf900 npr.
drugače pa kakšen zalman vf900 npr.
dejansan
Sem razmišlu o VF900-ju...sam mi ni jasn kam ga naj poknem...pomojem sploh ne gre gor. Ker ta grafa je taka Gigabyte GeForce 8600 GTS Silent Pipe 3 Review, Page Four in je cela polna po eni strani.
dejansan ::
zalman ima drugače na svoji strani tudi film kako namontirati določeni cooler
vidim pa, da bo bolje zate in za grafiko, če na hladilna rebra pritrdiš en ventilator
vidim pa, da bo bolje zate in za grafiko, če na hladilna rebra pritrdiš en ventilator
dejansan
Ja, najprej bom dal gor ventilator direktno na reže...mislim pa da ni druge kot original coller dol vreč, ker je očitno nek gigabytov crap... in dat gor zmogljivejšega z ventilatorjem!
Še vedno pa so priporočljive kake izkušnje če ma kdo 8600 gts.
Še vedno pa so priporočljive kake izkušnje če ma kdo 8600 gts.
@Wofk A s tem misliš defaultnega? Če nisem še nič navijal pa kokr zaženem en špil se segreje takoj čez 100C. Pa pol zmrzne mašina...
Vuli ::
jaz mam gor od Zalmana VF-1000 Led in kartico navito na 900/1150 in hladi vredu. http://shrani.si/?V/Fm/XwWStKP/dsc00140...
Samo, če boš hotel novga dat gor, boš moral to štalo dol odvit.
Samo, če boš hotel novga dat gor, boš moral to štalo dol odvit.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vuli ()
Zrihtu! Na rebra sem gor položu en vent in je za 50% hladnejša grafična..in dela vse kar mora:)
Sam ne vem še kako ga naj pritrdim...sam če ne prestavljam rač. pol je tak vredu...
Sam ne vem še kako ga naj pritrdim...sam če ne prestavljam rač. pol je tak vredu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9696 (7980) | jebesemeni |
» | PX8800 GTS 512MB NVIDIAOddelek: Zvok in slika | 1019 (826) | Vuli |
» | GeForce 8800GT PassiveOddelek: Strojna oprema | 1462 (1462) | VASkO |
» | Primerna grafa za moje računalO! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5325 (4367) | Klemzz |
» | katero graficno bi vzeli ce bi imeli na voljo samo ti 2 :saphire x1950pro in gigabyte (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6731 (4430) | seljo |