Forum » Pomoč in nasveti » internet
internet
lele ::
no ker je planet zastojn na telefonu me neki zanima,ko grem na planet in k hočm gledat kkšn video se povežem lhko preko umts al pa gsm in dam umts ker je hitrejši-napiše mi: potrebna je povezava s strežnikom.povežem?in dam da nato povezuje in napiše najpre določite privzeto dostopno točko.
kaj je to kakšna točka pa en strežnik?pa kaj morm nrdit d mi bo delal?
kaj je to kakšna točka pa en strežnik?pa kaj morm nrdit d mi bo delal?
- spremenil: lele ()
El Nino ::
Poskusi poklicat na tisto brezplačno mobitelovo telefonsko, po mojem oni že vejo katere natavitve je treba vpisat.
harvey ::
RealPlayer nimaš nastavljen katero povezavo naj uporablja. Dvakrat klik na ikonco RealPlayer in potem tam notri pod povezavo določi MobitelInternet.
Sicer pa 041/031/051 700 700 povedo vse in še zelo prijazni so :-) ali pa obisk kakega mobitelevega centra, kjer ti še poklikajo tako da je prav.
Sicer pa 041/031/051 700 700 povedo vse in še zelo prijazni so :-) ali pa obisk kakega mobitelevega centra, kjer ti še poklikajo tako da je prav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje kontekstnega menijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1381 (1224) | gzibret |
» | Mobitel TVOddelek: Mobilne tehnologije | 5391 (4728) | Pesimist |
» | Resnična resničnost 127: Svet zabaveOddelek: Novice / RTV Slo | 3749 (2433) | CaqKa |
» | RealPlayer ne mara mplayerjaOddelek: Operacijski sistemi | 1840 (1634) | kriko1 |
» | Izšla RealPlayer 10 in Helix PlayerOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3393 (3393) | Paramedic |