Forum » Pomoč in nasveti » Čiščenje kontekstnega menija
Čiščenje kontekstnega menija
Robocop1 ::
Po updatanju RealPlayerja se mi je v kontekstni meni (velja samo za mape) dodal vnos "Upload to RP cloud" (na sliki obkroženo z rdečo)
Zanima me, kako bi to možnost odstranil iz kontekstnega menija, ne da bi izbrisal RealPlayer? Pogledal sem v register, vendar nisem zasledil nič za to možnost, ali pa sem gledal na napačnem mestu. Kako se to odstrani? Če je možno, bi raje uredil ročno, da ne nameščam raznih programov za urejanje.
Zanima me, kako bi to možnost odstranil iz kontekstnega menija, ne da bi izbrisal RealPlayer? Pogledal sem v register, vendar nisem zasledil nič za to možnost, ali pa sem gledal na napačnem mestu. Kako se to odstrani? Če je možno, bi raje uredil ročno, da ne nameščam raznih programov za urejanje.
SL-500 ::
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers
tukaj so registri
tistega ki ne maraš ga izbrišeš
tukaj so registri
tistega ki ne maraš ga izbrišeš
Ozric ::
Robocop1 ::
> HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers
Tukaj notri ni navedenega nič, kar bi bilo povezano z RealPlayerjem. Vsaka mapa je poimenovana z imenom aplikacije, mape za RealPlayer pa ni.
Tukaj notri ni navedenega nič, kar bi bilo povezano z RealPlayerjem. Vsaka mapa je poimenovana z imenom aplikacije, mape za RealPlayer pa ni.
Ozric ::
gzibret ::
Jaz sem si enkrat "štimal" tale kontext menu, z regeditom, potem z posebnimi programi za to ipd. Edino, kar sem naredil je bilo to, da sem naredil še večjo štalo.
In tudi danes ne poznam odgovora na zastavljeno vprašanje....
In tudi danes ne poznam odgovora na zastavljeno vprašanje....
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP problem z odpiranjem več označenih datotekOddelek: Operacijski sistemi | 623 (569) | VidKo |
» | Kako odstraniti offline files puščiceOddelek: Pomoč in nasveti | 1866 (1730) | StratOS |
» | Iščem searchbar kot v VistiOddelek: Programska oprema | 1100 (927) | tonic |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1818) | K0K0 |
» | Windows XP in AVI datotekeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3237 (3237) | AtaStrumf |