Forum » Igre » Assassin's creed --> problem
Assassin's creed --> problem
Skero ::
Živjo!
Zanima me če ma kdo podobno težavo z igro Assasin's creed, kot jaz...
Igra mi deluje normalno vse skupaj na največji resoluciji ter detajlih, ko pa pridem v igri do misije kjer moram odptovati v Jeruzalem, mi vse skupej med lovdanjem zašteka in vrže iz igre???
Nikakor ne vidim razloga zakaj mi je igra začela štekati šele na tem levelu??? Vse ostalo, kot recimo kingdom in vse lahko odkrivam in grem tudi v vsa ostala mesta razen Jeruzalema?
Zelo rad bi slišal za morebitno rešitev, ali pa posvetovanje z nekom ki ima enake težave?
P.S. - patch še ni izšel za igro vrjetn a ne? ker mogoče je samo bug?
Zanima me če ma kdo podobno težavo z igro Assasin's creed, kot jaz...
Igra mi deluje normalno vse skupaj na največji resoluciji ter detajlih, ko pa pridem v igri do misije kjer moram odptovati v Jeruzalem, mi vse skupej med lovdanjem zašteka in vrže iz igre???
Nikakor ne vidim razloga zakaj mi je igra začela štekati šele na tem levelu??? Vse ostalo, kot recimo kingdom in vse lahko odkrivam in grem tudi v vsa ostala mesta razen Jeruzalema?
Zelo rad bi slišal za morebitno rešitev, ali pa posvetovanje z nekom ki ima enake težave?
P.S. - patch še ni izšel za igro vrjetn a ne? ker mogoče je samo bug?
- zaklenil: OmegaBlue ()
The_hammer ::
Ta error dobijo vsi igralci, ki nimajo original špila... Tako, da brž po org. Ni pa popravka!
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
OmegaBlue ::
Pravila Gusarjev ne podpiramo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | MAGAbomber (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9023 (6883) | vostok_1 |
» | O smislu življenja v svetu brez služb (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 30245 (25103) | PrihajaNodi |
» | Assassin's Creed (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 14456 (4741) | Berserker |
» | Diktatorstvo je morda gensko pogojeno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8432 (7002) | jype |
» | Bližnji vzhod z in po Arafatu ...Oddelek: Problemi človeštva | 1855 (1417) | Thomas |