Forum » Programiranje » [c#] serial port monitoring
[c#] serial port monitoring
purki ::
Zanima me princip kako prebirati podatke iz nekega COM porta, ne da bi ga "odprl".
V neki aplikaciji kličem nek proces (exe), ki komunicira preko konzole in zasede port, jaz pa bi rad sledil komunikaciji. Ali obstajajo kakšne knjižnice, dll-i ...
LP Đorđ
V neki aplikaciji kličem nek proces (exe), ki komunicira preko konzole in zasede port, jaz pa bi rad sledil komunikaciji. Ali obstajajo kakšne knjižnice, dll-i ...
LP Đorđ
mHook ::
To bo težko, ker ne vem če sistem lahko deluje na ta način.
Opcija bi bila s nekakšnim vmesnikom, ki bi bral iz enega porta in forwardiral na drugi port (SW ali HW).
Opcija bi bila s nekakšnim vmesnikom, ki bi bral iz enega porta in forwardiral na drugi port (SW ali HW).
purki ::
Saj dejansko obstajajo programi - sniferji (npr serial port monitor). Samo so komercialni ;(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodajanje serial PORT-a na novejši računalnikOddelek: Strojna oprema | 2274 (1800) | crniangeo |
» | En računalnik in 8 monitorjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1195) | 2loud4u |
» | PC - ni zvoka (zvok je "izginil")Oddelek: Pomoč in nasveti | 1549 (1408) | satfinder |
» | [VB] Komunikacija s serijskimi napravamiOddelek: Programiranje | 2318 (1592) | mNeRo |
» | COM 1 in PIC programator ne gresta skupaj!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2600 (2212) | BluPhenix |