Forum » Pomoč in nasveti » En računalnik in 8 monitorjev
En računalnik in 8 monitorjev
Valentin ::
Znanec hoče priklopiti na računalnik 8 monitorjev.
Na vsakem bi imel rad ločeno namizje.
Kako to speljati ? Ali rabi 4 grafične (po 2 izhoda) ?
Na vsakem bi imel rad ločeno namizje.
Kako to speljati ? Ali rabi 4 grafične (po 2 izhoda) ?
Senitel ::
Na novejše Radeon-e jih lahko daš 6, na novejše GeForce-e pa 4. Torej rabiš dve karti in display port monitorje (ali pa navadne DVI/HDMI monitorje in aktivne konverterje).
Primorec ::
Da se...Seveda s tem da naložiš ustrezno programsko opremo, poleg grafičnih kartic..Sem par let nazaj celo pisal diplomsko na to temo..Sedaj nisem več na tekočem glede tega ampak poglej za: Aster, BeTwin, FriendlySeats, SoftXpand, HP multiseat, Windows multipoint server....
Potem so še thin client variante kot je fujitsu-siemens futro...ipd, ipd..
Aja linkov pa ne bom iskal, zna google to bolje od mene...
Potem so še thin client variante kot je fujitsu-siemens futro...ipd, ipd..
Aja linkov pa ne bom iskal, zna google to bolje od mene...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primorec ()
Brane22 ::
Na Linuxu bi to moralo biti relativno simpl. V bistvu lažje kot z enim namizjem.
Za Winse pa težko rečem.
Za Winse pa težko rečem.
bluefish ::
Windows razširi namizje in imaš tako na primarnem monitorju Start meni, ostali so prazni. Za kaj več pa obstajajo namenski programi - recimo Ultramon.
2loud4u ::
Windows razširi namizje in imaš tako na primarnem monitorju Start meni, ostali so prazni. Za kaj več pa obstajajo namenski programi - recimo Ultramon.
Lahko imaš tudi na vseh monitorjih glavno namizje z windowsom btw...
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4K monitorji (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 75001 (24843) | Yenk |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8579 (7711) | frudi |
» | Eyefinity - Trije monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 2509 (1944) | Janac |
» | Kaj potrebujem za 3 x monitor na PCju?Oddelek: Strojna oprema | 2570 (2249) | IvoJan |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19058 (12574) | Ursus |