Forum » Igre » Resident Evil 4 težava
Resident Evil 4 težava
dronyx ::
Tega problema ne znam nikakor rešiti. Namreč v igri RE 4 za PC mi ne prikazuje pravilno vmesnih, naprej pripravljenih animiranih sekvenc. Film nekaj časa predvaja, potem preneha in kamera naprej skače po prostoru. Tako v bistvu ne moreš slediti zgodbi, včasih pa je potrebno tudi na hitro pritisniti kakšne tipke (QTE) med animirano sekvenco.
Vsi filmi so v neki mapi na disku in jih lahko zaženem iz raziskovalca in WMP jih brez težav prikazuje do konca. Očitno pa je težava v tem, da program zahteva WMP verzijo 9.0, jaz pa imam verzijo 10. Sicer sem poizkusil odstraniti WMP in namestiti starega, vendar ne gre (ali pa ne znam).
Vsi filmi so v neki mapi na disku in jih lahko zaženem iz raziskovalca in WMP jih brez težav prikazuje do konca. Očitno pa je težava v tem, da program zahteva WMP verzijo 9.0, jaz pa imam verzijo 10. Sicer sem poizkusil odstraniti WMP in namestiti starega, vendar ne gre (ali pa ne znam).
dronyx ::
Rešil problem. Težava ni bila v verziji WMP, ampak sem namestil druge kodeke in sedaj zadeva dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHILIPS 32PFL8404H/12 TV LCD+ ethernet portOddelek: Zvok in slika | 8006 (6775) | Dejancek |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8536 (7617) | HitriPepe |
» | Windows Media PlayerOddelek: Programska oprema | 2200 (1959) | ;-) |
» | Firefox ne predvaja Win. Media Player datotek (plugin)Oddelek: Programska oprema | 1764 (1490) | bozick |
» | Slovenski media player v XPOddelek: Programska oprema | 2440 (2299) | neoto |