Forum » Pomoč in nasveti » Skurjen ram ali kaj drugega?
Skurjen ram ali kaj drugega?
BlueNik ::
Živjo!
Zgodilo se je tako da sem kopal še eno 512MB (palčko ddr rama) in ko sem prišel domov sem opazil da je tista majhna ampak vseno sem jo nekako vtaknil vrežo za ta večji ram, ko pa sem uklopil pc je crknu, in ko sem ga ponovno zagnal je samo neki piskal. Zdej pa nevem kaj je tu problem ali je šel ta ram ali matična, tako da nevem in bi prosil koga da mi pomaga.
Zgodilo se je tako da sem kopal še eno 512MB (palčko ddr rama) in ko sem prišel domov sem opazil da je tista majhna ampak vseno sem jo nekako vtaknil vrežo za ta večji ram, ko pa sem uklopil pc je crknu, in ko sem ga ponovno zagnal je samo neki piskal. Zdej pa nevem kaj je tu problem ali je šel ta ram ali matična, tako da nevem in bi prosil koga da mi pomaga.
ANGEL_B ::
lol, ni mi jasno zakaj si sploh tlacil ram v rezo v katero ne pase
drugace pa ponavadi piska ce ni rama, tak da je verjetneje kriv ram kot maticna
drugace pa ponavadi piska ce ni rama, tak da je verjetneje kriv ram kot maticna
BlueNik ::
Verjetno je skurlo ta nov ram in stari je ostal nepoškodovan, tako da če pustim samo starega notri bi moglo delat?
Pyr0Beast ::
Če maš srečo si spalu samo ram iz trgovine. Če ne si spalu še drugega in še matično ploščo povrh.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Athlon-a 64 3700+ San DiegoOddelek: Navijanje | 2136 (1167) | gfighter |
» | Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6066 (3815) | MasterMiG |
» | Skurjen napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 1292 (1184) | Jan987 |
» | Zagorela grafična + disk !!!!Oddelek: Strojna oprema | 2587 (1676) | Pyr0Beast |
» | ne pride niti v bios???Oddelek: Pomoč in nasveti | 975 (901) | The Yankee |