» »

Težave z HP DeskJet 1280

Težave z HP DeskJet 1280

igruden ::

Omenjeni printer je prikljopljen na USB.OS je Win XP. Printer normalno printa na A4 in A3 format papirja.Toda printer je namenjen za printanje na custom paper size do širine 33 cm in dolžine 127 cm.Printam načrte iz programa auto cad. Nastavitve nastavim na custom paper size, manual feed in thick papar plain.Printer iztiska pribižno tretino in potem javi SYSTEM ERROR in plune vn prazen list????????? Niti enega načrta mi še ni uspelo sprintat na custom paper size. A kdo pozna ta problem???Kakršne koli informacije bodo dobrodošle.

Duhec ::

Mogoče ni problem v tiskalniku. Testiraj print npr. iz Worda. Pač naklofaš ene črke vertikalno navzdol do konca papirja in daj tiskat. Stiska do konca lista ?
Mogoče je acad slika (pre)velika (127cm je za cca. 3x A3 format dolžine) in je kaj narobe z bufferjem ali prostorom na disku.Ne vem.
Poglej, če obstaja novejši gonilnik za tiskalnik.

igruden ::

Sem že preizkusil tvoj nasvet.Črke v wordu gredo do dolžine 55cm tolk pač podpira word dolžino lista. Toda bistvo je drugje.Takoj sm šel v avto-cad in narisal skozi celotno dolžilo lista (120cm) samo eno črto in ga dal tiskat.Ne morm vrjet! Ni javu SYSTEM ERROR in čro lepo natiskal, ko pa sem z istimi nastavitvami dal tiskat tlorise hiše mi pa spet javi SYSTEM ERROR. Očitno da je problem v obsegu podatko tiskanja (kb)???
Kje se poveča spomin ali karkoli je že treba nastaviti????
Hvala!

LP

Duhec ::

Hm,pa imaš tudi v lastnostih tiskalnika nastavljeno na custom 33x127cm ali samo v acadu ? Mislim, da mora biti to usklajeno.
Tudi Word bi moral tiskat na custom stran do konca, t.j. 127cm, če je le prej nastavljeno direktno v lastnostih tiskalnika in da je to privzeti tiskalnik saj Word odpre list glede na nastavitve privzetega tiskalnika. Še 1x preglej nastavitve in jih daj na vseh pladnjih kjer se zajema papir na enako vrednost.

igruden ::

Še enkrat sem poizkusil v wordu in ne gre več kot 55cm.V lastnostih tiskalnika pa imam vse te nastavitve tako da so lastnosti tiskalnika in lastnosti tiskanja v programu(word, autocad) usklajene. Jaz veeno mislim da je en problem v količini podatkov tiskanja, če bi bilo kaj narobe z nastavitvami potem nebi natisnil ene črte skozi cel list (127 cm).
Res nevem kaj naj še poizkusim(:

Dead_Eye ::

V nastavitvah za tiskalnik lahko poskusiš odkjukat opcijo, da pošlje podatke neposredno na tiskalnik, včasih pomaga. Je pa v zavihku Advanced...
The one and only

igruden ::

Rešu sm zadevo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inštaliral sm driverje od 1220c in zadeva deluje brez vseh težav!!!!!!!!1
:):):):):):)

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obojestransko tiskanje - Office

Oddelek: Pomoč in nasveti
101045 (902) He-Man
»

Canon PIXMA iP4200

Oddelek: Kaj kupiti
304075 (1873) gyga
»

Printer problem,naslov na kuvertah!?

Oddelek: Pomoč in nasveti
143465 (2633) DontPanic
»

Printer rabi 100 let, da stvar naprinta

Oddelek: Pomoč in nasveti
101391 (1172) Matthew
»

VB: Printer.PageSize

Oddelek: Programiranje
131152 (1044) Zzzzzzz

Več podobnih tem