Forum » Pomoč in nasveti » Logitech Cordless Click Plus - led dioda
Logitech Cordless Click Plus - led dioda
bandidosss ::
Zdravo!
Kupil sem omenjeno miško in me zanima, če mora ZELENA LED dioda ugasniti ko se miška do konca napolni ali ostane vedno prižgana?
Prosim bi za odgovor koga, ki ima to miško....
Lp, Tadej
Kupil sem omenjeno miško in me zanima, če mora ZELENA LED dioda ugasniti ko se miška do konca napolni ali ostane vedno prižgana?
Prosim bi za odgovor koga, ki ima to miško....
Lp, Tadej
El Nino ::
Če si jih pa slučajno izgubil, je pa tu internet (glej glej) in na uradni strani jih povleči ven.
LP
LP
bandidosss ::
Hvala obema, vendar sem prebral navodila. Finta je da v slovenskih piše da se izklopi ko je polna, v angleških pa ni nič kaj napisano.
Meni se v glavnem ne izklopi in me zanima če jo kdo ima in ali tudi njemu ne izklopi? Pač, rad bi vedel ali so narobe prevedli ali pa je kaj z miško narobe...
Lp, Tadej
Meni se v glavnem ne izklopi in me zanima če jo kdo ima in ali tudi njemu ne izklopi? Pač, rad bi vedel ali so narobe prevedli ali pa je kaj z miško narobe...
Lp, Tadej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gradnja hiše v avstrijiOddelek: Loža | 5706 (3214) | Mr.B |
» | Internet preko optike - downgradeOddelek: Omrežja in internet | 2136 (1856) | St235 |
» | Predvajanje videa iz USB ključa na DVD/DivX predvajalnikuOddelek: Zvok in slika | 1201 (1164) | T.A.D.E.J |
» | HP tx2650, temperatura normalna?Oddelek: Pomoč in nasveti | 817 (710) | techfreak :) |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3431 (2487) | marky007 |