Forum » Pomoč in nasveti » OHIŠJE POMOČ, PROSIM!
OHIŠJE POMOČ, PROSIM!
kn3z007 ::
Zanima me, kje bi dobil rack ohišje za računalnik.
Ali kdo ve kje bi se jih dalo kupiti?
Ali kdo ve kje bi se jih dalo kupiti?
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
IceIceBaby ::
kaksno ohisje mislis to ?
tisti rack za izmenljive diske ki ga montiras v 5.25 rezo ali zunanjo skatlo v katero montiras disk ali cdrw ?
Tiste vgradnje racke imajo v skor vsaki starcuni.
Ce pa isces slednje ti jaz lahko prodam eno na firewire zelo ugodno. Drugace jih majo pri JAE pa aris jabolko, dobis vse, SCSI, USB in firewire. Je pa cena za usb okoli 20k sit za firewire pa skoraj 30k. Jaz ti dam svojo skor novo za 15k ce je to to.
tisti rack za izmenljive diske ki ga montiras v 5.25 rezo ali zunanjo skatlo v katero montiras disk ali cdrw ?
Tiste vgradnje racke imajo v skor vsaki starcuni.
Ce pa isces slednje ti jaz lahko prodam eno na firewire zelo ugodno. Drugace jih majo pri JAE pa aris jabolko, dobis vse, SCSI, USB in firewire. Je pa cena za usb okoli 20k sit za firewire pa skoraj 30k. Jaz ti dam svojo skor novo za 15k ce je to to.
kn3z007 ::
rabil bi jih cca. 50 kosov.
Morajo pa biti vgradni. Taki, da notri paše cel računalnik.
Morajo pa biti vgradni. Taki, da notri paše cel računalnik.
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
andrejp ::
Verjetno misliš 19" rack ohišje. Ja taka ohišja imajo po skoraj vseh malo boljših računalniških trgovinah, ampak cena je pa kar visoka. Sam sem ravno kupil dva rabljena ohišja z napajalniki, ventilatorji in vsem kar spada zraven pa je bla cena 60K sit, za novega pa računaj cca. 100K sit, pa če jih rabiš 50..... ja kar lepi denarci...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolokacija strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 3518 (2328) | schtr4jh |
» | Kako "poteka" gostovanje streznika?Oddelek: Omrežja in internet | 3112 (2620) | Bakunin |
» | Zunanji disk - napajanjeOddelek: Kaj kupiti | 3827 (3412) | SimplTech |
» | SFF matična plošča, ki sprejme dva Opterona in dve grafični karticiOddelek: Novice / Grafične kartice | 4169 (3522) | Tarzan |
» | Zunanji - eksterni trdi diskiOddelek: Strojna oprema | 1429 (1186) | iskra |