Forum » Strojna oprema » Problem pri inštalaciji winsov (Setup is starting Windows)
Problem pri inštalaciji winsov (Setup is starting Windows)
iro ::
Imam problem z inštalacijo windowsov. Takoj na začetku se ustavi pri "Setup is starting Windows". Računalnik zmrzne.
Ima kdo kakšno idejo?
Ima kdo kakšno idejo?
iro ::
Vsaj delno sem rešil problem. IRQ- ji se med sabo "tepejo". Ko sem v biosih izklopil usb podporo se je inštalacija nadaljevala.
ender ::
Poizkusiš lahko tudi to, da pritisneš F7, ko ti Setup pravi da pritisni F6 za dodatne gonilnike (s tem bo računalnik deloval kot "Standard PC" namesto kot "ACPI compatible PC"; verjetno boš v BIOSu moral tudi spremeniti nastavitev Plug and Play OS na No).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Mr.B ::
Imam isti problem z novo mašino.
i3 + gigabyt plata . Priklučen VGA monitor 15". Priklopljen samo en disk, nič drugega, ni grafične kot take.
Butal sem s CD-ja, in USB ključa efekt enak. gre skozi lowding windows, nato pa "freezne". Če klikam po tipkovnici num lock Caps lock ne prime, počakal ene 10 minut, brez efekta. Poizkusil z drugim medijem nič.
i3 + gigabyt plata . Priklučen VGA monitor 15". Priklopljen samo en disk, nič drugega, ni grafične kot take.
Butal sem s CD-ja, in USB ključa efekt enak. gre skozi lowding windows, nato pa "freezne". Če klikam po tipkovnici num lock Caps lock ne prime, počakal ene 10 minut, brez efekta. Poizkusil z drugim medijem nič.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Mr.B ::
Rešeno vrgel ven eno palčko. Namestil potrebno, ter jo vtaknil nazaj...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem ven z Bios-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2728 (1977) | broken/link |
» | Kdo zna odklenit HP Bios F 08 za 64bit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3463 (2928) | Zheegec |
» | nalaganje xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1634) | fosil |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4846 (3428) | al3s |
» | linux zablokira (ja:)Oddelek: Operacijski sistemi | 1724 (1262) | medjugorje-si |