Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti PDA (in kaksnega)?
Kje kupiti PDA (in kaksnega)?
andyrozman ::
Pozdravljeni !
Pred kratkim je izdihnil moj PDA in bi si moral nabaviti drugega... Problem je da vecina trgovin ne drzi (vec) te opreme, pa me zanima ce kdo ve katere trgovine drzijo to robo (lahko tudi v avstriji). Na zalost moram kupiti novega, ker je za firmo...
Rabim pa nekaj v priblizno tej konfiguraciji: 64 Ram (delovnega), in 256 onega drugega, OS mora biti PocketPC Windows Mobile 6. Fajn bi bilo da ima GPS chip ni pa nujno potrebno. Mora imeti WLAN, Bluetooth... Firma ni tako pomembna...
Sedaj sem zaenkrat nasel samo eno trgovino s to robo... rolan... tako da prosim predloge...
Lp
Andy
Pred kratkim je izdihnil moj PDA in bi si moral nabaviti drugega... Problem je da vecina trgovin ne drzi (vec) te opreme, pa me zanima ce kdo ve katere trgovine drzijo to robo (lahko tudi v avstriji). Na zalost moram kupiti novega, ker je za firmo...
Rabim pa nekaj v priblizno tej konfiguraciji: 64 Ram (delovnega), in 256 onega drugega, OS mora biti PocketPC Windows Mobile 6. Fajn bi bilo da ima GPS chip ni pa nujno potrebno. Mora imeti WLAN, Bluetooth... Firma ni tako pomembna...
Sedaj sem zaenkrat nasel samo eno trgovino s to robo... rolan... tako da prosim predloge...
Lp
Andy
Dr_M ::
Cudno, meni se pa zdi, da so PDAji spet popularni ratal. Trgovin je ogromno, samo njdt jih mors.
Rabis to samo PDA ali more met tudi telefon zravn?
Ce rabis talega brez telefona, se mi zdi tale kr uredu.
Rabis to samo PDA ali more met tudi telefon zravn?
Ce rabis talega brez telefona, se mi zdi tale kr uredu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
yovo ::
Ravnokar so prišli novi modeli iPaq-ov. So tudi že na zalogi v SLO in sicer 214 in 614c.
Super resolucija, nima GPS
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C...
Super resolucija, nima GPS
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux na iPhonu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10317 (6810) | jype |
» | Kateri dlančnik...Oddelek: Kaj kupiti | 2254 (1709) | sequAn |
» | DlančnikOddelek: Kaj kupiti | 1593 (1339) | Keyser Soze |
» | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 7470 (5979) | Fl[A]sH |
» | Dlančniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5227 (4419) | Caligula |