Forum » Zvok in slika » Zvočna kartica za Visto.
Zvočna kartica za Visto.
Play3r ::
Hello
Mam en problem z zvokom na visti...
Mene zanima kera zvočna kartica bi bla najbolša in je podprta za visto. zdaj mam intergrirano na Gigabyte GA-965P-S3 matični in mi 1. ne delajo zadnji zvočniki, 2. center spušča zelo čudne zvoke, 3. Iz sprednjih se sicer sliši ampak na nekaterih muzikah ful hrešči... zgleda da je nekaj z diveri narobe ker na xpju dela vse normalno. mam sicer vista drivere samo so slabi mam pa Logitech X530 zvočnike. Proso bi za neka priporočila za novo ki pa naj bo okoli 50€ max.
Mam en problem z zvokom na visti...
Mene zanima kera zvočna kartica bi bla najbolša in je podprta za visto. zdaj mam intergrirano na Gigabyte GA-965P-S3 matični in mi 1. ne delajo zadnji zvočniki, 2. center spušča zelo čudne zvoke, 3. Iz sprednjih se sicer sliši ampak na nekaterih muzikah ful hrešči... zgleda da je nekaj z diveri narobe ker na xpju dela vse normalno. mam sicer vista drivere samo so slabi mam pa Logitech X530 zvočnike. Proso bi za neka priporočila za novo ki pa naj bo okoli 50€ max.
Han ::
Poskusi s trenutno zadnjo verzijo R1.88 (5. marec 2008) gonilnikov za Visto.
http://www.realtek.com.tw/
Drugače pa se dobro obnese SB X-Fi Xtreme Audio PCI Express. V Avstriji dobiš OEM za €36.
http://www.realtek.com.tw/
Drugače pa se dobro obnese SB X-Fi Xtreme Audio PCI Express. V Avstriji dobiš OEM za €36.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5504 (3854) | fulgur |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2349 (1681) | nina__ |
» | ni zvokaOddelek: Strojna oprema | 1045 (935) | Kezman91 |
» | Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5986 (4704) | Revenant |
» | Nforce2 brez podpore za VistoOddelek: Novice / Matične plošče | 5050 (3240) | MrStein |