Forum » Pomoč in nasveti » Reguliranje vent. z ASUS SmartDoctor ali RivaTuner....
Reguliranje vent. z ASUS SmartDoctor ali RivaTuner....
SisQ ::
Oj....
Rivatuner, Atitools in AsusSmartDoctor so programi s katerimi lahko nastavljaš hitrost ventilatorja grafične in seveda še druge stvari. Pri meni je problem, da bi rad malo pospešil vrtenje ventilatorja grafične kartice z RivaTuner in AsusSmartDoctorje vendar mi na žalost ne prikaže te opcije. Kako vklopim opcije za ventilator?
Rivatuner, Atitools in AsusSmartDoctor so programi s katerimi lahko nastavljaš hitrost ventilatorja grafične in seveda še druge stvari. Pri meni je problem, da bi rad malo pospešil vrtenje ventilatorja grafične kartice z RivaTuner in AsusSmartDoctorje vendar mi na žalost ne prikaže te opcije. Kako vklopim opcije za ventilator?
SisQ ::
Eh, sedaj pa si mi res pomagal. To sem že vse prebral. Saj drugače ne bi tukaj spraševal, če bi tam najdel rešitev.
Namreč meni se ne odpre opcija za reguliranje ventilatorjev. Zakaj ne?!
Namreč meni se ne odpre opcija za reguliranje ventilatorjev. Zakaj ne?!
kixs ::
Lepo, da si napisal, da si ze vse to prebral ze v prvem postu.
Ali kaj narobe delas ali imas napasne driverje ali ti pa graficna ne podpira kontrole ventilatorjev.
lp
Ali kaj narobe delas ali imas napasne driverje ali ti pa graficna ne podpira kontrole ventilatorjev.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | temperatura grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 3680 (2649) | DeeCoy |
» | OC 8800GTS G92 for dummiesOddelek: Navijanje | 1082 (873) | AnWar |
» | Temperature vaših 8800 GTS grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2532 (1774) | kixs |
» | težave z grafiko...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (930) | Senitel |
» | Najboljše in najslabše s CeBIT-aOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3293 (2646) | MrStein |