» »

Online Anketnik

Online Anketnik

moat ::

Pozdravljeni!

Hči pripravlja seminarsko nalogo, katere del je vezan tudi na pridobivanje podatkov z anketo. Predlagal sem ji, da pripraviva spletno anketo in za to koristiva ustrezni online anketnik. Malo sem brskal po netu in tudi preizkusil tegale.

Ima kdo morebiti kaj izkušenj z dotično online spletno anketo? Brezplačna anketa je sicer omejena in ne moreš obdelovati podatkov, ki si jih želiš. Tako, da bom moral plačati mesečni polni dostop, kar bi me prišlo 30€, študentski dostop pa le 10€. Seveda, bi naročil slednjega, vendar imam samo jaz Mastercard in že dolgo nisem več študent :D. Ha, zdaj pa bi kar svoj Mastercard koristil pri prijavi za študentski dostop. Mnja, ali bo to šlo?

Ima kdo še kakšen drugi link za online anketnik, morebiti kaj slovenskega; brez dotičnega, s tem si ne morem dosti pomagati!

LP, moat!

Samo, da malce osvežim:)) .
Za morebitne odgovore, nasvete... se zahvaljujem.

LP, moat

Ice-Heki ::

Sam sem včasih delal z RMPlusom ... je pa plačljiva zadeva (tebi se ne splača za eno anketo tega kupovat - mogoče lahko najameš.

Sicer pa bi bla varianta da se v PHPju napiše skripta - pač da maš anketo, na koncu se pa rezultati shranijo v nek .csv al pa mysql bazo

benqx ::

Jst že dolgo uporablam tole link

Pozdravljena!

Hvala obema za odgovore. Očitno je res, da je teh storitev, ki bi bile uporabne, na netu bolj malo.
Oba predloga sta dobrodošla, vendar za tiste, ki imajo nekaj znanja o programiranju ali pa svojo spletno stran. S hčerko nimava ničesar od tega. Meni tudi čas ne dopušča, da bi se poglabljal v te stvari; očitno nisem geek!:D
Očitno je za zdaj najboljša tale spletna anketa, oziroma bi prišla v poštev, pa čeprav bo treba zanjo odšteti nekaj cekinčkov.
Če pa ima še kdo kakšne predloge, napotke, bi mu bila hvaležna. Lep dan še naprej.

LP, moat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nadgradnja prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
444188 (3212) Barko
»

Vigor 2700V in Vigor 2100G

Oddelek: Omrežja in internet
51091 (962) moat
»

Kako narediti kratko anketo?

Oddelek: Izdelava spletišč
52557 (1906) tommy boy
»

MB Soltek SL-86SPE2-L ne da od sebe zvoka, pa da jo j***eš!

Oddelek: Zvok in slika
71477 (1408) moat
»

Anketa - aktualne teme

Oddelek: Loža
71146 (1048) Melanholija

Več podobnih tem