Forum » Pomoč in nasveti » ZAKLENJEN AUDIO CD !! ???????
ZAKLENJEN AUDIO CD !! ???????
borut-t ::
Jst sm kupu en glasbeni cd pa mi ga noče na kompjutru brat, k piše da ne dela na računalnikih....
se da tu kej skrekat al kakšno foro nardit, da si ga lahku saj na disk posnemeš.....
lp
se da tu kej skrekat al kakšno foro nardit, da si ga lahku saj na disk posnemeš.....
lp
Matty ::
Za poslusat je OK, sam ce ga bi hotu presneti je Line-in neuporaben, saj se kvaliteta izgubi...
ali3n ::
...kolkr sm jest bral so založbe (primer je bil Sony - za en CD od Celine Dion) zaščitle svoje AudioCD-je pred "kopiranjem"... takega AudioCD-ja naj nebi blo mogoče poslušat v računalniku, ampak samo na audio komponentah (beri stolpih)... pisal je še, da naj bi v Ameriki že potekale tožbe v smeri odprave takih zaščit, saj tako zaščiteni AudiCD-ji več ne ustrezaju standardu "AudiCD" (majo un logo gor - Compact Disk) - ki so jih postavili izumitelji Audio CD-jev (Philips....). Mislm da je to pisal Mazzini v Delu... alzo: ne kupuj Celin Dion.... :\\
perci ::
djborut: ti lepo prelepi čez zadnja 2mm cdja (posnetega dela) eno etiketo (ne po celem kolobarju, ampak samo na delu) vtakniv cd rom in moralo bi delat, edin zadnjega komado ti ne bo hotlo vrtet. Obstaja pa tut za zaden komad rešitev, sam ne dela na vseh cd romih. Potem ko si prelimal nalepko čez in vstavil notri, počakaj kako minuto, da se medij neha vrtet, potem pa potegni vratca ven ročno. Torej, vtakni eno zravnano sponko v luknjico in ti bo vrglo vratca ven, potem pa cd vzemi ven, odlimaj nalepko in butni nazaj notri, vratca pa ročno zapri in poglej če dela.
Enkat sm se zajebavu s takim cdjem kot ti praviš in mi je ratal zripat vse komade, razen zadnjega, ki mi ga po postopku, ki sem ga opisal, ni uspelo ;( vendar na enih cd romih ta postopek z zadnjim komadom preverjeno deluje.
Enkat sm se zajebavu s takim cdjem kot ti praviš in mi je ratal zripat vse komade, razen zadnjega, ki mi ga po postopku, ki sem ga opisal, ni uspelo ;( vendar na enih cd romih ta postopek z zadnjim komadom preverjeno deluje.
andreju ::
1) poripat se da Key2Audio CD povsem normalno na ene parih CD driveih (vsi Plextorji pa se ene par drugih, recimo Teac, Liteon in vecina noname ne dela!, naj bi delal se mi zdi se aopen pa par drugih), jaz sem na Plexu 12x BP poripal cel CD
2) glede logotipa - od Celine Dion, A new day has come nima CompactDisc Audio logotipa popolnoma nikjer gor, sem CD ene parkrat okrog obrnil, pa nikjer. Tudi na skatlici ne. Torej so se resili potencialne tozbe ;-|
2) glede logotipa - od Celine Dion, A new day has come nima CompactDisc Audio logotipa popolnoma nikjer gor, sem CD ene parkrat okrog obrnil, pa nikjer. Tudi na skatlici ne. Torej so se resili potencialne tozbe ;-|
LP, A.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audio cd ne dela na cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1218) | Han |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13030 (7547) | Geronimo11 |
» | Will not play on PC/MACOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (910) | MUC |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6976 (5890) | City |
» | Zaščite so lahko tudi nevarne!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2238 (2238) | ender |