Forum » Pomoč in nasveti » tezava z war rockom
tezava z war rockom
B_Weeed ::
Igra mi je vedno delala normalno danes pa sem seu igrat in ko se prijavim not me po nekaj sekundah vrže na namizje...igro zapre dol...ve kdo bi lahko bilo narobe?
Res pa je da sn vciraj preiskusil tudi hacke. Misliste da so bannali moj IP?samo sm meu skritega s hide IP pa še spremenil sem ga amapk je se vedno isto...prosim za odgovore
Res pa je da sn vciraj preiskusil tudi hacke. Misliste da so bannali moj IP?samo sm meu skritega s hide IP pa še spremenil sem ga amapk je se vedno isto...prosim za odgovore
Djz3l3 ::
fak vsi neki chitate pa razno razen hacke uporablate sami pa nc ne znate narest kako vam je lahk na tak nacin uzitk spil igrt :D bad no
T-h-o-r ::
gnoj citerski
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
StajercSSS ::
najboljš je zaklenit temo! kaj pa čita!
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
R33D3M33R ::
Pobriši hacke ali pa na novo namesti igro.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
z3ro ::
lol hlapec. to dela velikim kr je v pogonu problem. sploh pa čita zaj že vsak drugi pa PB ne nardi čist nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX 360 - Odklep prednosti, slabostiOddelek: Konzole | 11488 (7384) | hojnikb |
» | Tipkovnica (število hkrati pritisnjenih tipk)Oddelek: Strojna oprema | 1099 (865) | RejZoR |
» | [divxvid] Waitec predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 5095 (2365) | steve29 |
» | Natančnost temperaturnih senzorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2162 (1812) | Spajky |
» | Omega vs. CatalystOddelek: Novice / Grafične kartice | 2979 (2979) | freejack |