Forum » Pomoč in nasveti » Spam ali ne spam
Spam ali ne spam
Janosz ::
Pozdravljeni,
Muči me naslednje vprašanje: Na podlagi česa outlook oz hotmail ipd. vržejo tvojo email pošto v spam oz nezaželeno pošto. To bi baje naj bilo odvisno od tega, če vsebuje email kakšne linke. Poznam pa strani s katerih mi linke pošiljajo v emailih pa mi jih ne vrze v spam. Kako to? Namreč mislim si namestiti tell a friend skripto (CGI) pa mi tam emaile vrže v spam. Na mailing listi mi pa nič ne vrže v spam, tudi če pošiljam linke v njih. Upam da mi boste znali kako pomagati.
Hvala že v naprej
Lep pzdrav
Muči me naslednje vprašanje: Na podlagi česa outlook oz hotmail ipd. vržejo tvojo email pošto v spam oz nezaželeno pošto. To bi baje naj bilo odvisno od tega, če vsebuje email kakšne linke. Poznam pa strani s katerih mi linke pošiljajo v emailih pa mi jih ne vrze v spam. Kako to? Namreč mislim si namestiti tell a friend skripto (CGI) pa mi tam emaile vrže v spam. Na mailing listi mi pa nič ne vrže v spam, tudi če pošiljam linke v njih. Upam da mi boste znali kako pomagati.
Hvala že v naprej
Lep pzdrav
- premaknil iz Izdelava spletišč: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Email med spamOddelek: Izdelava spletišč | 1207 (927) | FX6300B |
» | Slovenski SPAMOddelek: Loža | 3184 (2422) | Lonsarg |
» | Določene maile iz bolhe mi meče v spamOddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (957) | mailer |
» | "Google" prevara...Oddelek: Loža | 1166 (753) | KoMar- |
» | PHP newsletter in spamOddelek: Izdelava spletišč | 2030 (1682) | enco11 |