Forum » Loža » Kako če uvoziš avto
Kako če uvoziš avto
DIEUALL ::
živjo !
zanima me sledeče koliko plačas davka če uvozim nov avto ali je davek vlek zanima me kolko bi me prislo davka za uvozen avto avto pa pride okoli 40.000 eur
in ce placam davek ali dobim vse stroske povrejene ali ne
(zanima me koliko bi me se prislo vseh dodatnih stroskov za ceno avtomobila 40.000eur)
najlepsa vam hvala za odgovor !
zanima me sledeče koliko plačas davka če uvozim nov avto ali je davek vlek zanima me kolko bi me prislo davka za uvozen avto avto pa pride okoli 40.000 eur
in ce placam davek ali dobim vse stroske povrejene ali ne
(zanima me koliko bi me se prislo vseh dodatnih stroskov za ceno avtomobila 40.000eur)
najlepsa vam hvala za odgovor !
- spremenil: DIEUALL ()
IceIceBaby ::
Za tocne cene nevem, najboljse pa je ce se pozanimas pri kakem handlerju ki to velik dela. Taki majo ponavad vse natuhtan pa skoz pridejo cenej kot ce gres sam delat vse, pa se casa ti ne zgubis. Pravijo da je ful papirjev treba pa tega sranja.
Pa malo poglej na avto.net forumu, tam vem da so tekle debate o uvozih.
Drugace pa ce smem vprasat. Kir avtek bos pa kupil za 40k. Eno hudo masinco zgleda :)
Pa malo poglej na avto.net forumu, tam vem da so tekle debate o uvozih.
Drugace pa ce smem vprasat. Kir avtek bos pa kupil za 40k. Eno hudo masinco zgleda :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IceIceBaby ()
hmm handler a imas mogoce website ali pa stevilko od njih ? :)
se enkrat se vam zahvaljujem za nasvete !
aja odlocil sem se za audi tt kabriolet
se enkrat se vam zahvaljujem za nasvete !
aja odlocil sem se za audi tt kabriolet
||_^_|| ::
plačaš DDV 20% pa pol na to skupno ceno še trošarino (mislm da 4%).
To kar se države tiče. Scena je pa tle da morš met še en kup papirjev (homologacija), plačat ležarino, špediterja,...
p.s. Dobra izbira! 180 al 225KM? Zakaj pa novega?
To kar se države tiče. Scena je pa tle da morš met še en kup papirjev (homologacija), plačat ležarino, špediterja,...
p.s. Dobra izbira! 180 al 225KM? Zakaj pa novega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||_^_|| ()
ah potem pa pride skoraj isto kot v sloveniji carina +trosarina je pa nanese tocn tko kot pa ce ga kupim tle sm mislu da bi kaj vec prsparal
konjev bom vzel 180 ker ne devam tko na moc itd.. sem pa vzel raje nekaj dodatne opreme ker dam vec za udobje in varnost kuker pa na moc no dam tud na moc samo zame je dovolj 180 konjskih moci :)
hvala vam se enkrat ! :)
LP
Spider
konjev bom vzel 180 ker ne devam tko na moc itd.. sem pa vzel raje nekaj dodatne opreme ker dam vec za udobje in varnost kuker pa na moc no dam tud na moc samo zame je dovolj 180 konjskih moci :)
hvala vam se enkrat ! :)
LP
Spider
A bo quattro?
Drugače pa morš še odbit merwersteuer če kupuješ v (predvidevam) Nemčiji. Mislm da ti dajo 14% nazaj nism pa prepričan.
Drugače pa morš še odbit merwersteuer če kupuješ v (predvidevam) Nemčiji. Mislm da ti dajo 14% nazaj nism pa prepričan.
hmm to bi blo pa super ce bi ti stroske povrnal nazaj mogoce ves kje bi se lahko pozanimal glede tega bl tocno ?
nope ne bo quattro bom pa vzel raje navigacijo xeonske luci radio usnje...
LP
Spider
nope ne bo quattro bom pa vzel raje navigacijo xeonske luci radio usnje...
LP
Spider
Scena je taka. Moj fotr je cca. 2 mesca nazaj uvažu avto. V Nemčiji dobiš davek nazaj. Isto kokr če kupiš računalnik al pa obleke al pa karkoli drugega.
wooow res si trdno preprican da ti povrnejo davek nazaj potem je pa to krasno ?
hvala se enkrat !
:)
hvala se enkrat !
imas mogoce svoj email in ce bi mi ga lahko zaupal ?
sem pa tudi vsak dan na ircu na dalnetu nick imam [BML]
in na irc.arnes.si kanal warez.si tle mam nick slyder na irc.arnes.si
mogoce ce se lahko dobiva dones ali jutri okroog 21:00 na irc.arnes.si imam nick slyder pa se mogoce bi prosil tvoj email
hvala
LP
Spider
sem pa tudi vsak dan na ircu na dalnetu nick imam [BML]
in na irc.arnes.si kanal warez.si tle mam nick slyder na irc.arnes.si
mogoce ce se lahko dobiva dones ali jutri okroog 21:00 na irc.arnes.si imam nick slyder pa se mogoce bi prosil tvoj email
hvala
LP
Spider
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DIEUALL ()
Loki ::
spider si preprican, da ze obstajajo navigacijski cd-ji za Slovenijo? (sam nekaj cajta ne spremljam vec tega in ne vem tocno)
a se da dobit trdna streha? ker ce se da, ti priporocam (sem se ene parkrat vozil s kabriom z usnjeno streho pozim in ni bilo kaj prevec dobro)
a se da dobit trdna streha? ker ce se da, ti priporocam (sem se ene parkrat vozil s kabriom z usnjeno streho pozim in ni bilo kaj prevec dobro)
navigacija v slo. se ne dela. Zato res malo premisli ce se ti splaca dati tolk denarja (300, 400k). xseonske lampe pa obvezno ker so res zakon. Drugace pa se mi zdi da pri novem avtomobilu ne profitiras glih velik. A ni tko da tolk kokr ti dajo v nemciji davka nazaj v sloveniji placas.
Pa se neki. Nekateri majo sicer predsodke pred rabljenimi avtomobili, ampak ce te kakih 10k km nemoti tudi za te malo poglej. Se ena varjanta pa je da kupis v sloveniji avto in se malo zglihas. Mi smo pred kratkim kupili C5 in dobili skoraj 800k popusta. Samo mal se je treba cigana nardit :)
Ce pa hoces stevilko od handlerja pa posli mail. iKst@siol.net pa ti zrihtam.
Pa se neki. Nekateri majo sicer predsodke pred rabljenimi avtomobili, ampak ce te kakih 10k km nemoti tudi za te malo poglej. Se ena varjanta pa je da kupis v sloveniji avto in se malo zglihas. Mi smo pred kratkim kupili C5 in dobili skoraj 800k popusta. Samo mal se je treba cigana nardit :)
Ce pa hoces stevilko od handlerja pa posli mail. iKst@siol.net pa ti zrihtam.
R0K ::
Moj fotr je kao handler ...
Maš fula nemških strani kse da rablene avte iskat ... najboljša je itaq www.mobile.de ...
Maš use gor ... od avtov, šleparjev, motorjev ...
Drgač pa vrjem ... AudiTT je SUPER avto ... samo ga 10x preplačaš .. sploh če ne uzameš Quattroja ...za to ceno si raje nabavi Audi A6 in imaš avto, ki je enden najbolj varnih na kreš-testih ... tut Volvoti so lepi pa pocen :) ... pač moje mnenje.
Maš fula nemških strani kse da rablene avte iskat ... najboljša je itaq www.mobile.de ...
Maš use gor ... od avtov, šleparjev, motorjev ...
Drgač pa vrjem ... AudiTT je SUPER avto ... samo ga 10x preplačaš .. sploh če ne uzameš Quattroja ...za to ceno si raje nabavi Audi A6 in imaš avto, ki je enden najbolj varnih na kreš-testih ... tut Volvoti so lepi pa pocen :) ... pač moje mnenje.
Aia ... drgač gre pa tkole ...
Ko kupš avto boš 100% dobil nazaj 16% davek v Nemčiji ... tle v Sloveniji boš pa plačal 20% davka, trošarina je pa odvisna od vrednosti izdelka ... emm do 2min Sit je 2.5% za narprej pa nevem točno :8)
Ko kupš avto boš 100% dobil nazaj 16% davek v Nemčiji ... tle v Sloveniji boš pa plačal 20% davka, trošarina je pa odvisna od vrednosti izdelka ... emm do 2min Sit je 2.5% za narprej pa nevem točno :8)
ROK, jebes A6. Nekter pac hocjo roadsterja nekter pa limuzino. Vsake oci majo svojga malarja. Drugac pa za 8mio res ze dobis kar velik avtomobilov. Mogoce kaksnega boxterja :)
kst : ni šans, da bi dal jst 8mio za avto :) ... za 8mio dobiš tak avto kt se Bush vozi v njem ... recimo Jeepa črnega z vso oprema ... malo rabljenega seveda ... pa si gospod ;)
No js tut nebi dal 8mio nikol. Jaz svoj sanjski avto dobim za 2.5mio sit (nissan 300zx). Drugace je pa nov avto kupovat najbolj potratno. Ko ga domov prpeles zgubis 20% vrednosti. Velik ljudi pa za dnar sfuka* pa prodajo prakticno nov avto. Sej ze v slo. dobis veliko, ampak v nemciji mas pa se toliko vecjo izbiro.
Clovek ve kaj hoce in je pripravljen to tudi placat. Jst bi npr. če bi se odloču 40K EUR zapravit za avto kupu A8 3.3 TDI Q starega 2 leti. Pa sm gospod nad gospodi. Al pa bi probu še 5-10K EUR napraskat pa bi si kupu RS4 pa loh pustim za sabo vse boxterje, M3, M5,...
Če bi si pa ful želu TTja in bi raszpolagu s tem kešom, bi pa pač TTja kupu, ne? Odvisno od razpoloženja&vremena.
Če bi si pa ful želu TTja in bi raszpolagu s tem kešom, bi pa pač TTja kupu, ne? Odvisno od razpoloženja&vremena.
Kakor si pač zaželi. Sam rečem ti, ne kupuj novega avtomobila ...
Pač kupi rabljenega od kake firme ... ko ga je mel šefe, pa mu tajnica ni dala in hoče novega, tega so pa dali poceni ven ...
RS4 je res mašinca taprava ja ... sam čez Volve jih ni no :) .. pač men so took všeč ... pa to zato ker niso tko vpadljivi .. k se ti prpeleš s Benzom CLK alpa A8 te vsi gledajo ... men to ni ušeč ... to sm dober videl ko smo meli Smarta doma :D
Pač kupi rabljenega od kake firme ... ko ga je mel šefe, pa mu tajnica ni dala in hoče novega, tega so pa dali poceni ven ...
RS4 je res mašinca taprava ja ... sam čez Volve jih ni no :) .. pač men so took všeč ... pa to zato ker niso tko vpadljivi .. k se ti prpeleš s Benzom CLK alpa A8 te vsi gledajo ... men to ni ušeč ... to sm dober videl ko smo meli Smarta doma :D
Ce hoce clovek TTja in ma $$$ naj kupi. Ce se men ne dopade to nepomen da je slab avto. No, sej se ga tut jaz nebi branu :D
Drugače pa je 40k evrov skor 9mio sit ne. Pred kratkim so eni znanci kupli A8 4.2quatro z 19" feltnam pa tiptronic menjalnikom pa polna porihtanga starega 2 leti. Kostal je pa 7.5 mio. sit iz nemcije uvozen. Pol pa vidis modele ki se z A4 za glih tolk dnarja okol vozjo pa se klime nima ornk not.
Drugače pa je 40k evrov skor 9mio sit ne. Pred kratkim so eni znanci kupli A8 4.2quatro z 19" feltnam pa tiptronic menjalnikom pa polna porihtanga starega 2 leti. Kostal je pa 7.5 mio. sit iz nemcije uvozen. Pol pa vidis modele ki se z A4 za glih tolk dnarja okol vozjo pa se klime nima ornk not.
DrSergioDJ ::
R0K: "moj fotr je kao handler..." .... kaj potem ce bi me zanimu nakup/uvoz avta iz DE..bi se lahko prek tvojga fotra to zmenli? ;)
K me neki mika menjat mojga Bravota (1.6) za kakega 1.8 ali 2.0 (tam so dosti cenejsi...)
kako to poteka...? tvoj stari uredi vse papirje in pobere dolocen % ? Dej mi mal objasni zadevo, lahko tudi na mail...
hvala
K me neki mika menjat mojga Bravota (1.6) za kakega 1.8 ali 2.0 (tam so dosti cenejsi...)
kako to poteka...? tvoj stari uredi vse papirje in pobere dolocen % ? Dej mi mal objasni zadevo, lahko tudi na mail...
hvala
...
Sem ti poslal mail.
Jup. Moj starc ti uredi papirje, prepis lohk še tut registracijo če želiš ... ti samo plačaš ;-) ...
Sam Moreš pa vedet, da soo v nemčiji najcenej Nemci seveda (Opel, Ford, VW, Audi...BMX pa Benz sta že pa višji razred :) ) ... drugi evropski avtomobili pa niso več tok pocen, so še pa ziher cenej kt tle v sloveniji. Kake japonce alpa korejce pa itaq lohk kr pozabiš ... že morš tak davek plačat, da se ti zrola.
Jup. Moj starc ti uredi papirje, prepis lohk še tut registracijo če želiš ... ti samo plačaš ;-) ...
Sam Moreš pa vedet, da soo v nemčiji najcenej Nemci seveda (Opel, Ford, VW, Audi...BMX pa Benz sta že pa višji razred :) ) ... drugi evropski avtomobili pa niso več tok pocen, so še pa ziher cenej kt tle v sloveniji. Kake japonce alpa korejce pa itaq lohk kr pozabiš ... že morš tak davek plačat, da se ti zrola.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uvoz avtomobila iz tujineOddelek: Na cesti | 25099 (5170) | benjaminp |
» | Kupoprodajna pogodbaOddelek: Loža | 13449 (924) | Leko |
» | kakšen avto bi si kupili ? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 85786 (78542) | roba87 |
» | Kateri kabriole svetujete? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11649 (10128) | Dekinio |
» | BMW novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9025 (8023) | ||_^_|| |