Forum » Pomoč in nasveti » Kako v firefox vnesti 2 cetifikata?
Kako v firefox vnesti 2 cetifikata?
mkonci ::
Živjo,
Nekje vem da sem enkrat zasledil kako se v firefox uvozi 2 ključa (klik), tako da lahko potem na klikovi strani izbereš kateri lahko vstopi.
To vem da mora eden od ključev biti uvožen pod druge osebe, samo kako pa to storiti pa ne vem!
Če dam tam uvozi mi ne najde ključa (sigurno je na tistem mestu).
POMOČ?!
Nekje vem da sem enkrat zasledil kako se v firefox uvozi 2 ključa (klik), tako da lahko potem na klikovi strani izbereš kateri lahko vstopi.
To vem da mora eden od ključev biti uvožen pod druge osebe, samo kako pa to storiti pa ne vem!
Če dam tam uvozi mi ne najde ključa (sigurno je na tistem mestu).
POMOČ?!
mkonci ::
JA problem je potem ker ne morem izbirat med obena, vendar lahko samo dostopam do tistega, kateri je bil prvi uvožen!
krneki007 ::
moraš narediti dva profila v FF in te potem pri zagonu vpraša,katerega naj zažene
start-run :
firefox.exe -ProfileManager
start-run :
firefox.exe -ProfileManager
mspiller ::
Kaksna dva profila .
Lepo pojdi v nastavitve in mas tam nad View Certificates (when a server request my personal certificate). Pa izberi "Ask every time".
lp, Matej
Lepo pojdi v nastavitve in mas tam nad View Certificates (when a server request my personal certificate). Pa izberi "Ask every time".
lp, Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23987 (2818) | Tomas 33 |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 9023 (3599) | Yossarian |
» | Digitalno potrdilo - SIGENCA, problemOddelek: Pomoč in nasveti | 8879 (6643) | fulgur |
» | Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 9230 (6914) | mepa |
» | Mesto s certifikatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1831) | StratOS |