Forum » Omrežja in internet » je kriva mozzila firefox?
je kriva mozzila firefox?
B_Weeed ::
pozdravljeni
imam sledeči problem--> vedno ko nalozim na kopma mozzilo firefox mi gre net ful počasi..internetne strani mi odpira kot da bi meu oni navadn net ne pa DSL...problem pa je da če jo uninštaliram ni nic bolse...drugace pa pa mi downloada normalno...ve mogoce kaj bi se dalo naresti??
imam sledeči problem--> vedno ko nalozim na kopma mozzilo firefox mi gre net ful počasi..internetne strani mi odpira kot da bi meu oni navadn net ne pa DSL...problem pa je da če jo uninštaliram ni nic bolse...drugace pa pa mi downloada normalno...ve mogoce kaj bi se dalo naresti??
B_Weeed ::
ja to sn jes tui mislo...sam sn formatiral kompa in ga na novo naložil pa je bilo vseeno isto
frucfruc ::
Imam podoben problem.
Zdaj imam ff 3 in opero 9.51, vendar z obema zelo počasi odpira stani, čeprav imam hitro povezavo (študentski dom v lj). Torrente vleče tudi čez 2Mbit/s.
Kaj naj naredim??
hvala in LP
Zdaj imam ff 3 in opero 9.51, vendar z obema zelo počasi odpira stani, čeprav imam hitro povezavo (študentski dom v lj). Torrente vleče tudi čez 2Mbit/s.
Kaj naj naredim??
hvala in LP
šernk ::
pa mata sklopljen torrent ko sta na netu??? ker torrent poizkuša pobrati 100% linije ki je na voljo. meni dela tako z FF kot z opero normalno
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z u torrentomOddelek: Omrežja in internet | 7168 (4810) | MrStein |
» | Torrenti preko Tuš TelekomaOddelek: Omrežja in internet | 4715 (2276) | Yacksy |
» | uTorrent problemOddelek: Programska oprema | 3139 (2390) | Andruxa |
» | Hude težave z netomOddelek: Pomoč in nasveti | 1248 (904) | bozjak |
» | FireFox izgublja svoj delež (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9353 (7026) | fahrenGONE |