Forum » Strojna oprema » Problem s prikazom slike na zaslonu - hardware
Problem s prikazom slike na zaslonu - hardware
R4D30n ::
Pozdravljeni!
Popravljam en starejši računalnik (duron 800), pa sem prišel do nekega dead-enda...in namreč: na zaslonu se mi ob bootu ne prikaže nič (niti ko pridem v windows).
Poskusil sem že z 2 monitorji, 2 različnimi procesorji, 4 različnimi matičnimi ploščami, 3 različnimi rami in 4 različnimi grafičnimi karticami, vse možne kombinacije, pa mi na zaslonu še vedno nič ne pokaže. Če zaslon priklopim na računalnik, ki ga trenutno uporabljam - slika JE.
Napajalnik tudi deluje, sej se računalnik vklopi.
edina možna stvar, ki se mi sedaj poraja v glavi je: "WTF?!"
Je že kdo imel podoben problem ali pa se mu vsaj sanja kaj bi lahko bilo narobe?
Lp,
R4d30n.
Popravljam en starejši računalnik (duron 800), pa sem prišel do nekega dead-enda...in namreč: na zaslonu se mi ob bootu ne prikaže nič (niti ko pridem v windows).
Poskusil sem že z 2 monitorji, 2 različnimi procesorji, 4 različnimi matičnimi ploščami, 3 različnimi rami in 4 različnimi grafičnimi karticami, vse možne kombinacije, pa mi na zaslonu še vedno nič ne pokaže. Če zaslon priklopim na računalnik, ki ga trenutno uporabljam - slika JE.
Napajalnik tudi deluje, sej se računalnik vklopi.
edina možna stvar, ki se mi sedaj poraja v glavi je: "WTF?!"
Je že kdo imel podoben problem ali pa se mu vsaj sanja kaj bi lahko bilo narobe?
Lp,
R4d30n.
Alert: OFF PWR: ON B1: OFF B2: ON SD:utripa RD:utripa DTR: ON CD: ON
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okvarjen LCD ali samo kabel prenosnega računalnika?Oddelek: Strojna oprema | 661 (484) | solatko |
» | Menjava matične pri prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2612 (2162) | Pyr0Beast |
» | Od danes v ZDA naprodaj iPad (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24637 (22089) | bluefish |
» | Nook končno tuOddelek: Novice / Android | 15124 (13733) | borchi |
» | [Pascal] Naloga z grafikoOddelek: Programiranje | 1174 (971) | morilc |