Forum » Programiranje » programiranje iskanja
programiranje iskanja
boss-tech ::
Za en projekt delam skripto, kjer lahko uporabnik nekaj vpiše in bi mu skripta vrnila nek najbljižji odgovor. Se pravi da bi naredil nekakšno iskanje po odgovorih. Pa me zanima kje bi se dalo vsaj del takšne skripte dobiti, da vem kako delati naprej. Lep pozdrav.
V bistvu je stvar podobni c++ oz javi - programiram v Second Life. To sicer niti ni tako pomembno, mene zanima v bistvu teorija oz morda kaka funkcija da jo vidim. Odgovori so v stringih.
PaX_MaN ::
Res simpl varianta bi bila, da bi v "odgovorih" iskal vpisane besede v danem "vprašanju". Več ko jih odgovor vsebuje, višje na "lestvico uporabnih odgovorov" ga uvrstiš. Ko končaš z iskanjem, izpišeš npr. prvih deset "odgovorov" z lestvice, ki so na njej. Kje bi jo pa dobil, pa pojma nimam. Vprašaj na njihovem forumu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
No saj nekaj takega imam v mislih. Ta forum pa je samo za plačane uporabnike, kar pa jaz nisem.
bmandl ::
Odvisno kaj hočeš. Da ti iskalnik išče samo po tvoji strani, ali po celem spletu (google). Tukaj izberi eno teh dveh variant in potem imaš cel kup že napisanih skript, le spremeniti moraš par stvari, da je prilagojeno tvoji kodi in izgledu.
Upam, da sem ti pomagal, lp.
Upam, da sem ti pomagal, lp.
Ne ne. Iskanje bo samo po moji skriti - se pravi po vnaprej pripravljenih iskalnikih. Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router za 20 mbit do 120€Oddelek: Kaj kupiti | 1238 (1238) | debil |
» | *nix routerji-firewalli, vaše izkušnje z njimiOddelek: Informacijska varnost | 1598 (1250) | ethelred |
» | Arnes traffic omejitve?Oddelek: Omrežja in internet | 1404 (1246) | ZlobneZ |
» | Kateri router kupiti!Oddelek: Kaj kupiti | 2297 (1961) | steev |
» | WRT54G v5.0Oddelek: Omrežja in internet | 2522 (1735) | luser2 |