» »

X-Fi Fatality in integrirana zvocna

X-Fi Fatality in integrirana zvocna

X-Hair ::

malo pregledal topice in se odlocil, da odprem novega. Lahko se tudi prestavi v kaksen topic. Malo me ze jezi tale problem. :))

Racunalo sem odklopil in malo spihal prah, ki se je nabral povsod. Vse nazaj priklopim in ni zvoka. Odinstaliram integrirano zvocno in ponovni instal z DVD-ja, ki sem ga dobil zraven maticne. Nic. Nekaj casa sem se hecal in obupal. Ker sem imel se back up X-Fi, sem tole zafukal v skatlo in instaliral, ter dobil zvok. Onesposobil integrirano zvocno. Zvok v igrah dela, tudi z neta imam zvok. Vse lepo in prav. Ko se povezem na MSN-ju sogovornik ima moj glas, jaz njegovega ne. Ce se povezem prek skype, sogovornik nima mojega zvoka, ampak ga jaz slisim. Ravno obratno kot pri MSN-ju.

Imam maticno Asus P5K deluxe, WIN Vista Ultimate in X-Fi Fatality.

?

Hvala za kaksen namig in nadaljno debato.

LP

Janko

X-Hair ::

No pa sej ve vem. X-Files spet ocitno. Tisti integrirani sekret je shodil in trenutno celo dela vse. Ceprav s prva ko sem premaknil, da je integrirana kartica glavna, ni bilo zvoka. :\ Se vedno pa me mal heca X-Fi za sprejem govorca.

Mitch ::

Ja očitno ma X-Fi problem z full duplex načinom. Kot kaže trenutno dela le v half duplex načinu. Zdej ali maš napačne driverje inštalirane, ali pa moraš slučajno kje obkljukat full duplex način...

LP!
Mitch

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7712533 (8392) Janac
»

CREATIVE razkril zvočne kartice Sound Blaster RECON3D

Oddelek: Zvok in slika
313704 (2563) Dr_M
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

14018740 (11076) sash69
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 )

796683 (5150) strumf666
»

trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!

Oddelek: Omrežja in internet
151863 (1679) Matek

Več podobnih tem