Forum » Pomoč in nasveti » X-Fi Fatality in integrirana zvocna
X-Fi Fatality in integrirana zvocna
X-Hair ::
malo pregledal topice in se odlocil, da odprem novega. Lahko se tudi prestavi v kaksen topic. Malo me ze jezi tale problem.
Racunalo sem odklopil in malo spihal prah, ki se je nabral povsod. Vse nazaj priklopim in ni zvoka. Odinstaliram integrirano zvocno in ponovni instal z DVD-ja, ki sem ga dobil zraven maticne. Nic. Nekaj casa sem se hecal in obupal. Ker sem imel se back up X-Fi, sem tole zafukal v skatlo in instaliral, ter dobil zvok. Onesposobil integrirano zvocno. Zvok v igrah dela, tudi z neta imam zvok. Vse lepo in prav. Ko se povezem na MSN-ju sogovornik ima moj glas, jaz njegovega ne. Ce se povezem prek skype, sogovornik nima mojega zvoka, ampak ga jaz slisim. Ravno obratno kot pri MSN-ju.
Imam maticno Asus P5K deluxe, WIN Vista Ultimate in X-Fi Fatality.
?
Hvala za kaksen namig in nadaljno debato.
LP
Janko
Racunalo sem odklopil in malo spihal prah, ki se je nabral povsod. Vse nazaj priklopim in ni zvoka. Odinstaliram integrirano zvocno in ponovni instal z DVD-ja, ki sem ga dobil zraven maticne. Nic. Nekaj casa sem se hecal in obupal. Ker sem imel se back up X-Fi, sem tole zafukal v skatlo in instaliral, ter dobil zvok. Onesposobil integrirano zvocno. Zvok v igrah dela, tudi z neta imam zvok. Vse lepo in prav. Ko se povezem na MSN-ju sogovornik ima moj glas, jaz njegovega ne. Ce se povezem prek skype, sogovornik nima mojega zvoka, ampak ga jaz slisim. Ravno obratno kot pri MSN-ju.
Imam maticno Asus P5K deluxe, WIN Vista Ultimate in X-Fi Fatality.
?
Hvala za kaksen namig in nadaljno debato.
LP
Janko
X-Hair ::
No pa sej ve vem. X-Files spet ocitno. Tisti integrirani sekret je shodil in trenutno celo dela vse. Ceprav s prva ko sem premaknil, da je integrirana kartica glavna, ni bilo zvoka. Se vedno pa me mal heca X-Fi za sprejem govorca.
Mitch ::
Ja očitno ma X-Fi problem z full duplex načinom. Kot kaže trenutno dela le v half duplex načinu. Zdej ali maš napačne driverje inštalirane, ali pa moraš slučajno kje obkljukat full duplex način...
LP!
Mitch
LP!
Mitch
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12533 (8392) | Janac |
» | CREATIVE razkril zvočne kartice Sound Blaster RECON3DOddelek: Zvok in slika | 3704 (2563) | Dr_M |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18740 (11076) | sash69 |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6683 (5150) | strumf666 |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1863 (1679) | Matek |