» »

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

karafeka ::

Glede na to, da so potovali v prihodnost 2007. A ne bi morala potem biti dva John Connorja (eden iz preteklosti - ki ga vidimo v seriji, in eden iz sedanjosti) ? Za matero vemo, da je mrtva zaradi raka, kaj je pa s Johnom?

drvo ::

Ne, ker je šel iz preteklosti v prihodnost in vmesni čas preskočil, drugače bi bilo če bi potoval nazaj v času.

leinad ::

jaz sem si pogledal pilota te serije in moram reči, da me ni nič kaj navdušil, čeprav niti nisem pričakoval, da me bo. Oba terminatorja, sta delovala zelo lame- zgleda, da je Arnie postavil standard previsoko:D seveda od serije ne moremo pričakovati filmu primerljive kvalitete igralcev, ampak žal ne gre kar tako pozabit Arnieja.

Chessman ::

Gledam redno vsak teden, zelo mi je všeč.

Prej omenjen Knight Rider 2008 pa je zaenkrat samo TV film, o seriji se še niso odločili

BigWhale ::

Pogledal sem prvih nekaj delov in je 'tamala terminatorka' carica. ;) Sama zgodba ni tako zelo svoh. Vsec mi je bil skok v prihodnost.

Loki ::

ce nebi skocil, bi john umrl par let pred 2007, ker bi ga ubil nek terminator (se mi zdi, je bilo omenjeno v nekih prvih delih), sicer pa naj bi po prvotni zgodbi (t2) umrl, ker ga je ubil isti arnold, ki ga je branil v t3.
I left my wallet in El Segundo

karafeka ::

Meni ni to čisto jasno.

10 let po 2. terminatorju je bil tisti sodni dan (v 3. terminatorju) in to je bilo leta 2005.

V nadaljevanki pa so šli v 2007. Kako to, da takrat ni vse pod rušo, pa nuklearna zima, pa take zadeve?

Izi ::

V nadaljevanki pa so šli v 2007. Kako to, da takrat ni vse pod rušo, pa nuklearna zima, pa take zadeve?

To se vsi sprašujemo.
Možnosti so 3:
- Ali bodo zadevo pojasnili v prihodnjih serijah
- Ali enostavno ignorirajo zgodbo iz T3, kot da je ni bilo in bodo zgodbo sedaj pisali nanovo od T2 naprej
- Ali pa so enostavno pozabili na to "malenkost"

Poleg vsega pa se nezadržno bliža sredina leta 2009 ko naj bi med nas prišel T4. Edino kar je jasno, da Arnija ne bo v štirki, ker se je preveč vrgel v politiko in še prestar je postal.

Loki ::

-nadaljevanka popolnoma ignorira t3.
-mislim, da bo arni igral neko stransko vlogo tam (sicer pa verjetno kaj pise na imdb).
I left my wallet in El Segundo

ripmork ::

The future begins

četrti del naj bi bil prvi del nove trilogije, ki bo prikazovala obsežni boj z Skynetom, Johna pa bo igral Christian Bale - ki je vsaj za moje pojme res dobro upodobil Batmana.
Bo pa treba najti dobro zamenjavo za Kyle Reesovo vlogo, Michael Biehn je (žal) že malo prestar, edino če bi se potrudili z makeup-om:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

sulaco ::

ripmork
naj se ti takoj usta pozlatijo, če se bo ta triologija res zgodila in bo v njej zaigral christian bale-eden top5 igralcev zame(ga spremljam že od Empire of the Sun). Tudi sam spremljam tole serijo in sem bil na začetku skeptičen, sedaj me je pa kar potegnilo, kaj se bo zgodilo v prihodnje. Edini očitek gre zgodbi o terminatorjih saj jih prikazujejo kot neke imbecilne-motorično okorne robote. Kot v T1
Ja ja zgodba ima polno lukenj, ampak WTF, jest komaj čakam torek..........

karafeka ::

Skynet toliko pošilja te zastarele terminatorje iz prihodnosti. Bi pa ja lahko poslal najboljše kar ima. Ni čudno, da jih vedno stolčejo skupaj :).

Se bojim, da novi filmi ne bodo dorasli prvim dvem. Edin če bo v stilu Captain Power and the soldiers of the future :).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: karafeka ()

PaX_MaN ::

Kdo bi pa gledal desetminutni film, ko se en terminator teleportira nazaj in sproži en nuke?:P

bond007 ::

Ta "tamala terminatorka" zna v naslednjih nadaljevanjih zamenjat stran. Ker včasih se tile robotki pač pokvarijo (aka učijo in nikoli ne spijo), no pa še zmerjajo jo s pločevinkotom zmeraj. Že človeku včasih prekipi, kak potem malo bolj napredni stvari ne bi. :D

BigWhale ::

Nekje sem prebral, da je tale serija kar alternate timeline k trem filmom.

leinad ::

Skynet toliko pošilja te zastarele terminatorje iz prihodnosti. Bi pa ja lahko poslal najboljše kar ima.


Ne razumeš, skynet ima dobre managerje, ki bodo zastarelo robo rajši koristno porabili, kot pa jih zmetali na odpad. Racionalizacija stroškov dragi moj:D

mavec ::

Mater ste me prepričali s temi vašimi kritikami.
Bom pogledal. Ker pa je SCI-FI žanr je pa še en dodaten plus.:D

karafeka ::

Kdo bi pa gledal desetminutni film, ko se en terminator teleportira nazaj in sproži en nuke?


Nisem namigoval na kaj takega. Sem mislil, na tistega iz T2, ki je lahko menjal oblike itd. Saj serija t2 ne ignorira. Ignorira samo boljše terminatorje.

Sicer pa sploh ni važno koliko daleč v preteklosti se dogaja. Iz prihodnosti bi lahko poslali tisto žensko robota (iz t3), že v čas T1. Bi sigurn boljše opravila, kot pa arnie :).

Izi ::

Ker izgleda, da se vse to ne dogaja v neki oddaljeni galaksiji, daleč, daleč stran,
in ko smo že pri bizarnih časovnih paradoksih bi bilo najbolje, da bi Sarah, John in Cameron iz leta 1997 potovali najprej v februar leta 2008, kjer bi si lahko v miru na televiziji ogledali serijo "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" in potem vedeli točno kaj jih čaka v letu 2007, v katerega bi lahko šli kasneje povsem pripravljeni :D
Kaj pravite na to ?

Ker nekateri preveč razmišljate o tem sem hotel samo povedati, da se o teh paradoksih ne razmišlja, kar postanejo preveč brezvezni in izgubijo svoj čar.

Časovno potovanje je en precej hud nesmisel. Potovati ne moreš nikamor, ker če smo čisto natančni ne obstajata ne preteklost in ne prihodnost. V vesolju vedno obstaja samo sedanjost.
Ne smemo pozabiti, da živimo samo v treh dimenzijah, kar pomeni, da za nas VEDNO obstaja samo sedanjost na katero smo vsi enako vezani. Prihodnost in preteklost je popolnoma imaginarna zadeva, ki obstaja samo v naših glavah in pa v mislih ki jih spravimo na papir.
In kako bi lahko nekdo izmed nas potoval v nekaj kar obstaja samo v naših mislih ?

Mogoče po smrti, ko nimaš več telesa, ampak na žalost je pa to spet drug paradoks, da naše misli oz. naša duša ni energija ampak samo možganske celice, ki jih napaja električna energija in z izklopom električnih impulzov v možganskih celicah nehamo obstajati. Torej tudi tukaj ne bo kruha, da bi se rešili spon obstoja v samo treh dimenzijah.

Hudiča, le kako smo lahko tako zelo omejeni. :D

BigWhale ::

V vesolju vedno obstaja samo sedanjost.
Ne smemo pozabiti, da živimo samo v treh dimenzijah, kar pomeni, da za nas VEDNO obstaja samo sedanjost na katero smo vsi enako vezani. Prihodnost in preteklost je popolnoma imaginarna zadeva, ki obstaja samo v naših glavah in pa v mislih ki jih spravimo na papir.


Seveda preteklost obstaja, saj je vsaka zvezda, ki jo vidis ze stvar preteklosti.

Loki ::

v prihodnost potujes "preprosto" tako, da potujes par sekund (za tvoje pojme) pri hitrosti, blizu svetlobne in voila. :))
I left my wallet in El Segundo

Izi ::

Einstein se je precej ukvarjal z tem in tisto da se premikaš z svetlobno hitrostjo ni nobeno potovanje v prihodnost.
Lepo je razložil, da je čas odvisen od hitrosti.
Zadeva je čisto simpl. Čim hitreje se premikaš, tem počasneje zate teče čas. Logično :D
Ampak to ne pomeni, da se ti kam premakneš v prihodnost. Samo tebi čas teče počasneje kot ostalim.
Einstein je dokazal, da je čas relativen in torej za vsakega lahko teče različno hitro, čeprav živimo vedno v isti sedanjosti.
Če bi ti vedno hodil v službo v kakšen Rudnik na planetu Venera z hitrostjo blizu svetlobne in se vsak dan vračal domov na zemljo, tvoj brat dvojček pa bi vsak dan vozil v službo v sosednje mesto bi tako ti kot tvoj brat še vedno živela v isti sedanjosti, v penzijo bi šla istega dne in bila enako stara glede na koledar.
Če pa bi pregledali in primerjali celice obeh bi ugotovili, da si ti dejansko biološko mlajši od tvojega brata dvojčka za kakšnih 5 let, čeprav sta se rodila na isti dan.
Torej se nisi nikamor premaknil v prihodnost samo v času vožnje v službo in nazaj se je čas okoli tebe upočasnil.

Tudi če bi se odpravil na izlet v sosednje osončje, in bi nekaj let potoval z hitrostjo blizu svetlobne in se nato vrnil nazaj na zemljo, bi tvoje potovanje zate trajalo 2 leti, tvoji bližnji pa bi te čakali 4 leta, da se vrneš.
Temu bi kdo rekel, potovanje v prihodnost ampak to ni nič bolj potovanje v prihodnost kot to kar počnemo ravno sedaj. Čas teče, torej mi potujemo v prihodnost. Gledati tako na to je povsem napačno, potem bi lahko rekel, da si ti ostal v sedanjosti, tvoji domači pa so med čakanjem potovali v preteklost, kar je pa še bolj napačno.

Torej, vsi v vesolju smo vedno v sedanjosti. Čas pa je zelo raztegljiva zadeva in lahko glede na nekaj spremenljivk teče precej različno hitro. Na nekaterih mestih v vesolju bi se lahko celo ustavil, prav nikoli pa ne bi mogel teči nazaj iz istega razloga kot se ti ne moreš premikati počasneje kot da stojiš na mestu.

Tisto z zvezdami in svetlobo, ki jasno rabi čas, da pride do naših oči je pa tudi brezveze. Če tako gledaš potem je itak vse kar vidiš preteklost, saj tudi tukaj na zemlji traja nekaj časa, da fotoni pripotujejo od žarnice do predmeta, se od njega odbijejo in priletijo v tvoje oko. To potrjuje samo to, da vse kar vidimo se je že zgodilo. Gre se zato, da smo si pač izbrali tak način orientacije v prostoru, kaj bi šele rekel, če bi se orientirali z pomočjo oddajanja in sprejemanja ultrazvoka, ki pa je sploh neprimerno počasnejši od fotonov. Ali potem netopirji celo življenje preživijo v preteklosti? :D

Brane2 ::

V bistvu res. In če ti kdo tu na forumu reče da si krelac, to v bistvu ni kršenje pravil, ker odslikava preteklost, tvoje stanje, ki se je zgodilo tudi v najboljšem slučaju približno 2 ping time-a nazaj... :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

BigWhale ::

Izi, za nas je cas se vedno linearna zadeva in tisto kar se je zgodilo vceraj je preteklost. :) Seveda, vse kar vidis je bolj ali manj oddaljena preteklost.

Cas dozivljamo linearno in dokler ga bomo dozivljali linearno bosta za nas obstajali tako preteklost kot prihodnost.

Izi ::

za nas je cas se vedno linearna zadeva

Posplošuješ osebno doživljanje.
Kot sem že omenil marsikdo doživlja radio kot škatlico v kateri igra miniaturen orkester ali pa naš planet kot ploščo, kar pa seveda nima kaj dosti z realnostjo.
Čas se lahko samo zdi kot linija, če pa se malo poglobiš v zadevo pa je hitro jasno, da gre zgolj za točko iz katere nihče ne more pobegniti.
Preteklost in prihodnost sta samo produkt sposobnosti naših možganov, da pomnijo in predvidevajo.

Seveda pa se je lahko Einstein tudi motil in je še kaj več na stvari. Človek je zato tako uspešen, ker nikoli dokončno ne verjame, vedno išče naprej, čeprav tisti hip vse zgleda logično in dokazano.
Bistva ne moreš opaziti, če sam stojiš sredi njega. Dokler bomo omejeni na naš planet in nekaj okolice, kaj dosti več ne bomo dognali kot je trenutno znano. Treba se je odpraviti v vesolje, tam bo čas mogoče dobil še kakšno dodatno nam trenutno neznano dimenzijo.

BigWhale ::

Izi, tis mau zblojen no! ;>

Torej, ce cas ni linearen in si dogodki ne sledijo drug za drugim, potem se zate vse dogaja hkrati, dorej si ze mrtev, hkrati pa se se nisi rodil...

Izi ::

potem se zate vse dogaja hkrati, dorej si ze mrtev, hkrati pa se se nisi rodil...

To kar si napisal bi se dogajalo, če bi bil čas premica in bi torej živeli v štirih dimenzijah.
Ker pa živimo v treh dimenzijah pa je čas samo pika, ki pa se seveda premika in dogodki si lepo sledijo po vrsti. Bistvo tega je da imamo Vzrok in Posledico.
Če bi bil čas premica bi bil pa lahko kjerkoli na tej premici in tako bi bilo mogoče tudi časovno potovanje, ki v bistvu pomeni samo to, da si lahko na več mestih hkrati v času ali pa celo večkrat na enem mestu. In vzrok in posledica ne delujeta več. Za vse to nam manjka ena dimenzija.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

bond007 ::

Kdaj pa izhajajo novi deli? JSt sm en večer kr prvih 6 skupi pogledu, zdej je pa bedno, ko morš čakat na nove dele. Boljš bi blo tko kot 24 - najprej počakat da pridejo vn vsi deli, potem pa se spraviš gledat :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bond007 ()

Brane2 ::

Izi:

NIkar pretiravat.

Tole ti lahko smao škodi. Ko se boš takole vrtel v krogih, lahko pričakuješ le dva možna razpleta:

- se ti prej ali slej strga

- prideš do česa epohalnega in opaziš vse večjo koncentracijo tipov s svetlečimi rdečimi očmi okrog sebe... >:D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Izi ::

Hehe, Brane2, imaš še kako prav.
Saj sem menda nekje zgoraj napisal, da se ni prav pametno preveč poglabljati v tovrstne probleme, potem me je pa malo zaneslo.

Sedaj pa nehajmo, ker je danes prišel med nas 7. del.
Vsi na gledanje :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Loki ::

punca zbira material za samo sebe, zato je tistemu cromartyu izpisalo unknown model. mozno?
I left my wallet in El Segundo

leinad ::

BW nič ni zblujen- clique.

Izi ::

punca zbira material za samo sebe, zato je tistemu cromartyu izpisalo unknown model. mozno?


O čem ti to ? Ona je popolnoma nov model Terminatorja.
Je precej manjša od ostalih terminatorjev in narejena iz popolnoma novih materialov.

Meni ni jasno kdo jo je sploh naredil ? je možno, da je SkyNet kaj experimentiral in naredil spet nov model ? Čemu je torej namenjena ? V prihodnosti jo je že kazalo kako je na strani upornikov. Kako je prišla med upornike ?

Da bi zbirala material za samo sebe ? Malo čudno si zastavil vprašanje. Saj ji nič ne manjka, da bi si mogla še kaj dodati. Misliš da bi bila boljša, če bi si vgradila še dve dodatni roki ? :D
Mogoče si mislil na procesorski čip, ki si ga je na skrivaj prilastila od ubitega Terminatorja. Vsekakor nekaj načrtuje z tem čipom, ampak ni nujno, da ga rabi za sebe.
A misliš, da ima dvoprocesorsko matično ploščo v glavi in ima še en CPU slot prost za dodatni čip ? :D

Mogoče pa je že tako napredovala, da že razmišlja o razmnoževanju in bo samo poskusila sestaviti novega Terminatorja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

dukenukem ::

sm gledu dons prvi del,kr vredu tole :D

Loki ::

v bistvu sem malo ustrelil v prazno, se mi zdi.
nakazati sem hotel, da ona zbira coltan in ostalo, da jo bodo v prihodnosti sploh lahko naredili (zdaj ko je zaloga le-tega koncala v morju, saj se spomnis, je rekla, da je coltana malo v prihodnosti). da se izognemo paradoksu.
I left my wallet in El Segundo

Izi ::

Paradoksu se nimaš kaj izogibati, če pa cela Terminator zgodba temelji na paradoksu :D

Ti misliš, da je z tem ko je Cameron Coltan vrgla v morje, da si ga je prisvojila samo za sebe ?
Res je ona sedaj edina, ki ve kje je in ga lahko tudi prinese iz morja.

Zdi se mi, da če bi uničili ves Coltan bi Cameron morala izginiti, ker jo ne bi mogli iz česa sestaviti v prihodnosti.
Ko sem še enkrat pregledal sceno z uporniki v prihodnosti se izkaže, da je čisto vse Terminatorje naredil Skynet in da uporniki vse skupaj samo preprogramirajo in včasih se kakšen preprogramirani Terminator tudi iz neznanega razloga "pokvari", kar pomeni masaker med uporniki. Tudi Cameron je bila preprogramirana.
Glede na tisti kader z "pokvarjenim" Terminatorjem v bazi lahko pričakujemo, da se bo tudi Cameron enkrat "pokvarila", drugače vsega tistega verjetno ne bi predvajali in še razlagali zraven.
Cromartie je sedaj uničen, razen njegovega procesorja, ki bo sigurno še imel vlogo v zgodbi. Cromartija je Cameron uspešno identificirala, na njenem HUD displayu je kazalo, da je on model T-888.
Oni drugi model Terminatorja, ki je nosil Coltan, pa ni imela v bazi podatkov. Kar mora pomeniti, da je bil narejen kasneje kot ona sama. Ko ga je skenirala je ugotovila, da ima manjši skelet kot ostali Terminatorji, kar kaže na to, da je tudi on podobno kot Cameron poseben model, verjetno tudi narejen iz coltana.
Se pravi, da je Skynet naredil vsaj 2 posebna Terminatorja in jima namenil posebno trenutno neznano nalogo, ki je vsekakor ključna za rezultat vojne v prihodnosti.
Cameron so ujeli uporniki in jo preprogramirali in sedaj ni znano kakšna je bila njena originalna misija.
Oni drugi neznani model Terminatorja pa je v preteklosti zbiral Coltan za prihodnost. Verjetno bi bilo, da ima Cameron podobno originalno nalogo.

Loki, ti torej misliš, da se Cameron že začenja zavedati svoje originalne naloge in že zbira Coltan za vojsko novih bolj trpežnih Terminatorjev iz Coltana ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Loki ::

v bistvu ni nobenega paradoksa z unicenjem coltana, ker se je ze s tem, ko so jo poslali nazaj, itak naredilo vzporedno vesolje (bilo lepo videti tam, ko je tisti racunalnicar rekel, da je on naredil skynet, ko so pa poslali tistega beverly hills tipa nazaj, ga je pa ubil)
je mar bilo omenjeno, da so punco ujeli in jo brainwashali?

"modernizacija" jezika in opustitev predloga s.. vic tedna. :D
I left my wallet in El Segundo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

Izi ::

je mar bilo omenjeno, da so punco ujeli in jo brainwashali?

Yup.
Dungeons & Dragons - nekje na 33 minuti episode. V podzemni bazi upornikov v prihodnosti:
Derek referring to Cameron: "It's reprogrammed?! So, we're it giving it a run around the place like pets?!"

karafeka ::

Saj Cromartija sploh niso ubili. Ubili so tistega drugega terminatorja, ki je imel za cilj uničiti skupino iz prihodnosti. Cromarty pa si je naredil operacijo obraza in potem o njem ni bilo več kaj govora.

Res pa je, da tudi Cromarty ni prepoznal Cameronove - v 1. delu v šoli, ko je preverjal prisostnost. Ali pa je bila to samo napaka ustvarjalcev serije.

Loki ::

tudi za cameron bi clovek rekel, da bi skoraj morala znati lociti robota od cloveka, pa jih veckrat ni. :\
I left my wallet in El Segundo

Izi ::

A veste, da sta posneti samo še dve episodi, ki bosta drugi teden predvajani ena za drugo na isti dan in potem konec ? :'(
Nič se še ne ve če se bodo sploh kdaj lotili druge sezone.

Chessman ::

Točno tako zaradi stavke je od 13 naročenih končano samo 9 delov.
Kaj veš mogoče bodo do poletja še ostale 4 skupaj spacali ali pa tudi ne.

Sicer pa bodo kot kaže letos oćitno vse serije imele nekam krajše sezone.

BigWhale ::

Ja. Saj stavka se je nehala 12. februarja... ;>

Sedmi del je bil precej zanimiv.

Chessman ::

Končala se je res ampak določene TV hiše pač po svoji presodi odločajo ali bodo 2 mesca čakale na ostale dela ali pa prisilno končale sezono.
Lahko pa preveriš na KLIK od tukaj tudi moja prejšnja izjava.

Ejsi_Disi ::

Jaz sem pa danes nekje prebral, da bojo posneli 4 del filma.
Rock n' roll ain't noise pollution!

karafeka ::

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/302197/


Četrti Terminator bo vojno proti človeštvu nadaljeval maja prihodnje leto

petek, 29.02.2008
Tekst: (dnevnik.si)

LOS ANGELES - Ljubitelji filmov o Terminatorju bodo maja prihodnje leto dobili novo "injekcijo" uničevalnega robota v človeški podobi. Takrat bodo film Terminator Salvation: The Future Begins premierno prikazali v severnoameriških kinematografih, je sporočil distributer Warner Bros.

Uporniškega vodjo Johna Connorja bo igral Christian Bale, na režiserskem stolčku pa bo sedel McG, pod taktirko katerega so nastali Čarlijevi angelčki. Snemanje se bo začelo spomladi v ameriški zvezni državi New Mexico. Pričakujejo, da bo ta film uvod v novo trilogijo o Terminatorju. Niz filmov o tem robotu izvira iz leta 1984, ko je naslovnemu liku stas in glas posodil Arnold Schwarzenegger. Uničevalec je prišel iz prihodnosti, kjer stroji bijejo bitko proti človeštvu, zato je bil njegov cilj ubiti Sarah Connor, mater bodočega vodje človeškega odpora Johna. Zgodba se je razvila v naslednjih dveh nadaljevanjih in film uvrstila med uspešnice. Tretji del je v kinoblagajne prinesel 433 milijonov dolarjev.

mgermo ::

Charlijevi angelčki, arrgghhhh....

dukenukem ::

edina serija ki jo gledam po dolgem času,zdj pa še za to je vprašanje, če bojo speljal do konca :'(glede filma sta pa 1,2 najbolša, tale od angelčkov, bo sam zašuštral serijo ;)

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

mnja, dejstvo, da bo režiser čarlijevih angelčkov imel v rokah usodo franšize Terminatorja, tudi mene ravno ne veseli, a vsaj glede na igralsko zasedbo zadeva že nekaj obeta (btw: enega igralca v filmu naj bi predlagal James Cameron sam, ni izključeno tudi njegovo sodelovanje pri nastajanju filma, čeprav dvomim v to)

sicer pa sem si ogledal prve tri dele tele serije, in nekako moram sedaj tudi ostale:D
V bistvu mi je všeč da je stroj zapakiran v body mladenke, "spremljevalke" mladega Johna,
Lena Headey pa je odlična igralka, a sem še vedno mnenja da bi morali kje najti vsaj kakih 5 let starejšo alternativo...
(izgleda in obnaša se kot neka MILF>:D )

Me je pa v prvem delu serije motil tisti pretirani "robotic movement" prvega hudobnega Terminatorja, glavo premika kot nek zarjaveli pločevinko, napredno razvit kiborg iz prihodnosti (kot videno recimo v prvih dveh delih filmov) se pa bo ja znal bolj mehko in človeško premikat (jasno ne popolnoma, a vseeno bolje)

sicer pa kar prijetno presenečenje tole.

/edit: zatipk/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

dukenukem ::

kdaj bo 8 in 9 del ?na koncu 7dela je dobra napoved ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avatar: The Way of Water [Avatar 2] (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
18931288 (4571) opeter
»

Terminator: Genesis (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
14830657 (18286) vostok_1
»

Cyberdyne prihaja.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
6511316 (7480) Brane2
»

ZF serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7213310 (9863) roli
»

Terminator 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
858121 (5909) MadMicka

Več podobnih tem